Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Begin het WK 2023 voor vrouwen met een voorspelling op Engeland – Haïti

19 juli 2023

Voor bondscoach Sarina Wiegman begint het WK 2023 voor vrouwen met de wedstrijd Engeland – Haïti. Voor de damesploeg van de Nederlandse bondscoach is Haiti de eerste tegenstander in Groep D van de groepsfase. Gaat Lionesses direct drie punten pakken of is Haïti de grote verrassing in deze groep. Begin het WK 2023 voor vrouwen met een voorspelling op Engeland – Haïti via de bookmakers op Gokken op Sport

Favoriet Engeland – Haïti

Bij de meeste bookmakerskantoren is Engeland de aangewezen favoriet van dit duel. De Engelse ploeg heeft vergeleken met Haïti heel wat bewezen in het verleden. Zo wist bondscoach Wiegman vorig jaar nog Europees kampioen te worden met haar Engelse damesploeg. Haïti heeft nog weinig status opgebouwd in de voetbalwereld van de vrouwen, maar wist het zich voor de eerste keer ooit te plaatsen voor het WK dat dit jaar in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gehouden.

WK 2023 vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen is op 20 juli begonnen met de openingswedstrijden van de gastlanden. Op 20 augustus zal de finale gespeeld worden in de Australische hoofdstad Sydney. Het is het eerste WK voor vrouwen waar 32 landenteams aan meedoen. Voorheen waren dat er nog 24. Ook onze Oranje Leeuwinnen doen mee. De eerste wedstrijd voor de Nederlandse dames zal zondag tegen Portugal zijn.

Odds Engeland – Haïti

De WK wedstrijd Engeland – Haïti krijgt torenhoge pre-odds mee van de Nederlandse bookmakers. In de pre-fase kan het meest verdiend worden bij een correcte voorspelling op winst van Haïti. In het 1×2 spelsysteem stijgen de quoteringen tot maximaal 51.00 keer de inleg bij winst van het Haïtiaanse team.

Een gelijkspel tussen Engeland en Haïti is ook een flinke duit waard. In het 1×2 spelsysteem gaan de pre-odds al tot maximaal 24.00 keer het speelbedrag. Voetbalgokkers die in het speltype correct score combinatie een juiste voorspelling weten te plaatsen op een gelijkspel kunnen dan nog hoge winsten scoren.

Winst van Engeland staat op maximaal 1.02 keer het speelbedrag ingedeeld. Hiermee geven de bookmakers wel aan veel vertrouwen te hebben in het elftal van bondscoach Wiegman. Met een combideal door bijvoorbeeld ook te wedden op de doelpuntmaker kan er zelfs bij winst van Lionesses een leuke bookmakersbeloning gescoord worden.

Gokken op WK 2023 vrouwen

Een hele maand lang kunnen we genieten van het WK 2023 voor vrouwen. Overleven onze Oranje Leeuwinnen de groepsfase, hoe ver schopt bondscoach Wiegman het op dit toernooi met haar Engelse damesploeg, wie wordt de topscoorder van het WK en wie wordt er wereldkampioen? Bij deze strategieën staan de pre-odds nu op zijn hoogst ingeschaald. Profiteer van de beste deals die de bookmakers aanbieden, maar speel te allen tijde bewust  en veilig. Zo blijft ook het voorspellen van damesvoetbal een leuke bezigheid.

Wedden in de pre-fase op Engeland – Haïti kan totdat de wedstrijd in Groep D wordt gespeeld. De landenteams treffen elkaar op zaterdag 22 juli om 11:30 uur (Nederlandse tijd) in het Suncorp Stadion te Brisbane. Is de wedstrijd al begonnen? Dan kan er overgeschakeld worden naar live betting. De odds bij het live wedden op Engeland – Haïti worden gepresenteerd als de wedstrijd begint. Vergelijk de bookmakersvoorwaarden en spelopties via Gokken op Sport.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.