Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

BetCity wordt hoofdsponsor van Vitesse tot 2025

18 mei 2023

BetCity wordt de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse voor de komende twee seizoenen. De samenwerking tussen de Arnhemse voetbalclub en de Nederlandse bookmaker is in de afgelopen jaren gestaag gegroeid, waarbij BetCity eerst Betting Partner werd, vervolgens rugsponsor en nu de positie van hoofdsponsor inneemt. Vitesse heeft met gokbedrijf BetCity op de valreep daarmee een nieuwe hoofdsponsor gevonden, aangezien de regels rondom het maken van reclame voor gokken vanaf 1 juli 2023 flinke beperkingen zal kennen.

BetCity tot midden 2025 prominent op shirt

De Arnhemse club heeft een overeenkomst van twee jaar gesloten met BetCity, waardoor het gokbedrijf tot 1 juli 2025 prominent op het shirt van de Gelderse eredivisionist zal prijken. Deze samenwerking markeert het vertrek van eToro, het investeringsplatform dat sinds 2021 hoofdsponsor was maar na dit seizoen stopt met Vitesse.

Vanaf vorig seizoen was het logo van BetCity al te zien op de achterkant van het Vitesse-shirt. Maar komend seizoen zal het logo een prominente plek aan de voorkant van het shirt innemen. Vitesse heeft vandaag in een persbericht aangekondigd dat de samenwerking opnieuw is uitgebreid.

Jeugdteams andere sponsor om bescherming te waarborgen

In overeenstemming met overheidsregulering zullen de jeugdteams van Vitesse een andere sponsor krijgen dan BetCity. Het verbod op gokreclame voor jeugdteams heeft tot doel kwetsbare groepen, met name kinderen, te beschermen tegen de risico’s van online kansspelen.

De oorspronkelijke samenwerking tussen BetCity en Vitesse begon in januari 2022, toen BetCity werd gepresenteerd als de officiële Betting Partner van de club. Enkele maanden later werd de bookmaker rugsponsor. Na anderhalf succesvol jaar hebben beide partijen besloten om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen, waardoor BetCity nu de hoofdsponsor wordt.

Het logo van BetCity zal de komende twee seizoenen, tot medio 2025, te zien zijn op het shirt van Vitesse. Dit is de maximale periode toegestaan, omdat vanaf 1 juli 2025 het verbod op shirtsponsoring door gokbedrijven van kracht wordt als onderdeel van het bredere verbod op gokreclames dat op 1 juli 2023 ingaat. Peter Rovers, de interim algemeen directeur van Vitesse, is verheugd over de uitgebreide samenwerking en kijkt uit naar de voordelen die dit met zich meebrengt.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.