Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Boekt Ajax een driepunter bij FC Twente in Enschede?

12 september 2023

Op zondag 17 september gaat Ajax Amsterdam op bezoek bij FC Twente. De Ajacieden zijn zoekende naar hun beste vorm en hopen die bij FC Twente terug te krijgen. De ploeg in Enschede behoort tot de koplopers van de Eredivisie, dus het zal geen gemakkelijke klus worden voor beide teams. Boekt Ajax een driepunter bij FC Twente in Enschede? Speel mee en win via Gokken op Sport!

Favoriet FC Twente – Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam beleeft tot nu toe een kwakkelend competitieseizoen. De Amsterdamse club stelde begin dit seizoen met trainer Maurice Steijn een nieuwe trainer aan, maar wist er nog weinig succes mee te beleven. Toch zijn de Amsterdammers vaak favoriet in het duel dat zij spelen. Ook in de wedstrijd tegen FC Twente in Enschede wordt Ajax als licht favoriet aangewezen door de Nederlandse bookmakerskantoren.

Helemaal terecht is dat misschien niet. FC Twente staat knap tweede in de Eredivisie en heeft zelf nog een wedstrijd in te halen dat overigens ook geldt voor de Amsterdamse ploeg. De hoogste bookmakersbeloningen zijn hoe dan ook te vinden bij een gelijkspel of zege van de Tukkers.

Eredivisie 2023-2024

De ontmoeting tussen FC Twente en Ajax Amsterdam is één van de topduels die dit weekend gespeeld worden in de Nederlandse Eredivisie. De Ajacieden worden altijd op de voet gevolgd door voetbalgokkers en voetballiefhebbers. FC Twente weet ook dit seizoen weer goed mee te komen en wordt steeds vaker als een topclub van Nederland gezien.

Dit weekend staat speelronde vijf van de Eredivisie alweer op de rol. De ploeg die tot nu toe de beste resultaten boekte, is AZ Alkmaar. Net als FC Twente en PSV Eindhoven speelde AZ Alkmaar drie duels en haalde daar negen punten uit.

Odds FC Twente – Ajax Amsterdam

De Nederlandse bookmakers hebben in diverse speltypen voortreffelijke pre-odds klaarstaan bij de wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam. De hoogste bookmakersbeloningen in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een gelijkspel.

Als de ploeg in Twente en Ajax Amsterdam de punten met elkaar gaan delen, keren de sportsbooks tot maximaal 3.40 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling voorafgaand aan de wedstrijd correct wisten in te vullen bij de bookies.

Gaat FC Twente zegevieren? Dan kan er tot 2.70 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling op winst van de Tukkers. Een iets hogere odd dan bij winst van Ajax.

De pre-odds bij een zege van Ajax gaat in het 1×2 speelsysteem niet verder dan 2.55 keer de inleg. Ontdek ook of de overige speltypen zoals bijvoorbeeld de handicap of correct score combinatie bij je passen. Maak de perfecte combideal en ga voor de hoogst mogelijke odds via de betrouwbare bookmakers op Gokken op Sport!

Gokken op Voetbal

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op zondag 17 september. Om 14:30 uur begint dit topduel in De Grolsch Veste te Enschede. Weten de Tukkers een punt of meer te pakken van de Ajacieden of slaat Ajax toe en wint het van FC Twente? Speel veilig en bewust mee door je voorspellingen achter te laten bij de wedkantoren op Gokken op Sport.nl! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.