Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Bookmakers odds vergelijken voor WK voetbal finale Spanje – Engeland

17 augustus 2023

Op zondag 20 augustus wordt bekend welk landenteam het WK 2023 voor vrouwen wint. Spanje en Engeland zijn de finalisten die gaan strijden om de titel. De Oranjeleeuwinnen zijn al naar Nederland teruggekeerd, maar met bondscoach Sarina Wiegman is er nog een Nederlandse actief in de eindstrijd van het WK. De online bookmakers keren hoge odds uit bij een winnende weddenschap op de WK finale Spanje – Engeland. Vergelijk en speel mee via Gokken op Sport

Favoriet WK finale 2023

Een echte favoriet voor de finale van het WK 2023 voor vrouwen is er niet. Zowel Spanje als Engeland hebben op dit toernooi bewezen dat zij in staat moeten zijn om de wereldtitel te veroveren. Het Spaanse elftal versloeg in de halve finale nog het sterke Zweden. Engeland rekende af met het verrassende Australië dat dit toernooi samen met Nieuw-Zeeland organiseert.

De bookmakers wijzen dus geen favoriet aan bij dit duel, maar schalen de pre-odds bij winst van Engeland wel een tikkeltje hoger in dan bij winst van Spanje. Maar van een echte favorietrol is geen sprake, waardoor de quoteringen bij elke uitslag lekker hoog blijven!

WK 2023 voor vrouwen

Australië en Nieuw-Zeeland zijn de gastlanden van het WK 2023 voor vrouwen. Het toernooi begon op 20 juli en aanstaande zondag zal met de finale de laatste wedstrijd van het WK 2023 worden gespeeld. De eindstrijd vindt plaats in het Olympic Stadion te Sidney. De troostfinale wordt zaterdag 19 augustus afgewerkt in het Suncorp Stadium te Brisbane. Daar gaan Zweden en Australië strijden om de bronzen medaille van het wereldtoernooi.

Op het vorige wereldkampioenschap werd in 2019 gehouden in Frankrijk. De USA wereldkampioen werd toen wereldkampioen. De Amerikaanse dames schakelden Nederland uit in de finale. Bondscoach van de Oranjeleeuwinnen was Sarina Wiegman. De oefenmeesteres staat nu met Engeland in de finale. Het is de eerste keer dat een vrouwelijke bondscoach met twee verschillende landenteams aan een WK-finale deelneemt als hoofdcoach.

Odds Spanje – Engeland

De pre-odds bij de WK finale wijken niet ver uit elkaar en dus kunnen voetbalgokkers rekenen op mooie quoteringen. De hoogste pre-odd staat ingedeeld bij een gelijkspel. Als Spanje en Engeland elkaar in evenwicht houden, keren de bookmakers tot 3.00 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van Engeland zijn de wedkantoren bereid tot 2.90 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers hebben ingezet bij deze weddenschap uit te betalen.

Een overwinning van Spanje krijgt in het 1×2 spelsysteem een quotering van maximaal 2.65 keer het speelbedrag mee. Voor de meest actuele odds verwijzen wij voetbalgokkers door naar de bookmakerspagina. Hier zijn de betrouwbaarste wedkantoren en quoteringen overzichtelijk met elkaar te vergelijken.

Gokken op Spanje – Engeland

De WK 2023 finale Spanje – Engeland wordt gespeeld op zondag 20 augustus. De wedstrijd in het Olympic Stadion te Sidney begint om 12:00 uur (Nederlandse tijd).

Na negentig minuten plus blessuretijd kan er al een nieuwe wereldkampioen zijn die de USA dames opvolgt. Mocht er nog geen winnaar zijn, dan volgt er extra speeltijd en mocht dat niet genoeg zijn om het verschil te maken volgen er strafschoppen. Welke damesploeg wordt wereldkampioen? Vergelijk de bookmakers op Gokken op Sport en speel veilig mee bij de betrouwbare bookmakers van Nederland!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.