Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Bookmakers pakken uit met hoge odds bij Nederland – Griekenland

01 september 2023

Aanstaande donderdag staat voor het Nederlands elftal de thuiswedstrijd tegen Griekenland op het programma. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman kan bij winst op de Grieken de strijd om de tweede plaats in Groep B van de EK kwalificiaties aangaan. Het duel wordt gehouden in het Philips Stadion te Eindhoven. De Nederlandse bookmakers pakken flink uit met hoge pre-odds bij de wedstrijd Nederland – Griekenland. Scoor met een correcte voorspelling op dit thuisduel van Oranje de beste deals via Gokken op Sport!

Favoriet Nederland – Griekenland

De Nederlandse bookmakerskantoren laten er geen gras over groeien en wijzen Oranje aan als favoriet in de wedstrijd tegen Griekenland. De quoteringen staan het hoogst ingeschaald bij winst van het Griekse elftal. Oranje heeft dan ook het voordeel dat het in Eindhoven aantreedt tegen de Grieken en wordt toegejuicht door Oranje-fans.

In het verleden heeft Nederland het lang niet altijd gemakkelijk gehad tegen Griekenland. Sterker nog, in de laatste twee ontmoetingen waren de Grieken tocht net even iets sterker. In 2016 en 2010 speelde het Nederlands elftal oefenduel tegen de Grieken en wisten beide wedstrijden niet te winnen. In 2004 werd voor het laatste gewonnen van Griekenland. Het werd toen 4-0 voor Oranje. Een overwinning die de bookmakers aanstaande donderdag duidelijk weer verwachten.

EURO 2024

Het Nederlands elftal moet nog zes EK kwalificatieduels spelen in Groep B. Bondscoach Koeman en co staan op de vierde plaats in de poule. Het Nederlands elftal speelde twee duels in de groepsfase doordat het afgelopen zomer nog uitkwam in de final four van de Nations League. Oranje werd daarin vierde.

In de poule staat Frankrijk met twaalf punten op de eerste plaats. De Fransen hebben vier duels gespeeld en alle vier gewonnen inclusief de thuiswedstrijd tegen Nederland. Griekenland staat tweede, heeft er drie duels opzitten en heeft zes punten. Ierland staat derde met drie punten. Op 10 september speelt het Nederlands elftal uit tegen de Ieren. Gibraltar is de nummer vijf in het rijtje. Het kleine voetballand in deze poule haalde nul punten binnen uit vier duels.

Odds Nederland – Griekenland

De bookmakers hebben er zin in en schalen de pre-odds bij dit duel hoog. De hoogste beloning kan gescoord worden bij een zege van het Griekse elftal. Mochten de beste elf spelers uit Griekenland komen winnen in Eindhoven dan kunnen voetbalgokkers tot 6.72 keer het speelbedrag winnen.

Een gelijkspel krijgt ook een hoge pre-odds mee. Als Nederland en Griekenland aan elkaar gewaagd zijn in het Philips Stadion, dan scoren voetbalgokkers die deze voorspelling achterlieten tot 4.41 keer het speelbedrag terug.

Een overwinning van Nederland is in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van 1.46 keer het speelbedrag waard. Vergelijk op de bookmakers pagina de meeste actuele odds met elkaar en maak de perfecte deal.

Gokken op Nederland – Griekenland

De EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Griekenland wordt op donderdag 7 september gespeeld. Oranje speelt in het Philips Stadion en trapt om 20:45 uur af tegen de Grieken. Op 16 oktober speelt Nederland uit bij de Grieken. Bondscoach Koeman en zijn team kunnen bij winst dus heel wat zelfvertrouwen tanken voor de return in Griekenland.

Bij Gokken op Sport is veilig wedden op voetbal van groot belang. Daarom spelen voetbalgokkers mee via de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Meer weten over een wedkantoor of speelstrategie? Je vind de informatie om een correcte voorspelling achter te kunnen laten bij de bookmakers op de website Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.