Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Bookmakers quoteringen Gold Cup finale 2023: Mexico – Panama

14 juli 2023

Mexico en Panama treffen elkaar aanstaande maandag in de finale van de Gold Cup. Het duel wordt gespeeld in het SoFi stadion te Los Angeles. De bookmakers keren torenhoge pre-odds uit aan de voetbalgokkers die een correcte weddenschap weten te plaatsen. Scoor de quoteringen bij de finale van de Gold Cup 2023 Mexico – Panama via Gokken op Sport.nl!

Favoriet Mexico – Panama

Het Mexicaanse elftal is een van de favorieten voor eindwinst van dit toernooi. Ook de USA behoorde tot de favorieten. De Amerikanen werden in de halve finale verslagen door Panama met 1-2 dat nu als finalist zal aantreden tegen Mexico. El Tri versloeg Jamaica in de halve finale met 0-3.

De Mexicanen zijn in de finale van de Gold Cup 2023 nog altijd de grote favoriet. Met de Mexicaanse Ajax-spelers Edson Alvarez en Jorge Sanchez en Feyenoorder Santiago Gimenez in de gelederen verwachten velen dat Mexico kampioen wordt. Ook de bookmakers geloven hierin en dat zorgt voor torenhoge pre-odds bij winst van Panama.

Gold Cup 2023

De CONCACAF Gold Cup wordt sinds 1991 onder deze naam gespeeld. Het is het belangrijkste voetbaltoernooi voor landenteams van de CONCACAF. Om de twee jaar wordt het toernooi gehouden. Landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied doen mee aan dit toernooi. Mexico won de Gold Cup acht keer. Panama won deze trofee nog nooit.

Vorig jaar werd de Gold Cup gewonnen door de USA. De Verenigde Staten wonnen het toernooi het vaak, maar Mexico is de recordhouder. El Tri wist tot nu toe al 8 titels te pakken op dit toernooi. Er kan daar deze editie dus nog een negende bijkomen.

Odds Mexico – Panama

Bij de finale van de Gold Cup staan de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van Panama. Mocht de ploeg die op dit toernooi in bloedvorm is winnen van topfavoriet Mexico, dan keren de bookmakers 6.52 keer het speelbedrag uit.

Een gelijkspel binnen reguliere speeltijd betekent verlenging van de finale van de Gold Cup 2023. Voetbalgokkers kunnen bij deze weddenschap tot 3.67 keer het bedrag dat is gestort terugkrijgen.

Gaat Mexico met Sanchez, Alvarez en Gimenez winnen? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal 1.58 keer het speelbedrag uit. Dit zijn de quoteringen in de pre-fase, maar live wedden op Mexico – Panama kan ook via deze wedkantoren.

Gokken op Gold Cup 2023

Gokken op de Gold Cup finale 2023 is dit keer extra bijzonder doordat er drie topspelers uit de Eredivisie meespelen. Winnen de Ajacieden Sanchez en Alvarez met Feyenoorder Gimenez in de spits van het Panamese elftal? De bookmakers verwachten dat El Tri de trofee gaat winnen, maar Panama heeft bewezen op dit toernooi geen underdog te zijn.

De finale van de CONCACAF Gold Cup 2023 Mexico – Panama wordt gespeeld op maandag 17 juli. Om 01:30 uur (Nederlandse tijd) begint het duel. Het SoFi Stadion te Los Angeles zal het decor vormen voor deze eindstrijd tussen de twee Amerikaanse voetballanden. Gaat Mexico winnen of gaat de beker dit keer mee naar Panama? Vul je voorspellingen tijdig in of blijf nog lang op en wed live mee op de finale van de Gold Cup 2023 via Gokken op Sport.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.