Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Eredivisie weddenschappen op PSV – Feyenoord: scoor minimaal 2,00 de inlegwaarde!

27 februari 2024

Wordt het kampioenschap dit weekend beslist? Het zou zomaar kunnen omdat zondag de topper PSV – Feyenoord op het programma staat. Winst van PSV gooit de deur naar prolongatie van de landstitel voor Feyenoord zo goed als dicht. Winst van de Rotterdammers maakt het echter juist weer enorm spannend! Speel mee met PSV – Feyenoord en zet in via Gokken op Sport.nl!

Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie seizoen 2023 – 2024 is inmiddels 23 wedstrijden onderweg. PSV won van die eerste 23 wedstrijden er 21 en speelden tot nu toe slechts twee keer gelijk. De Eindhovenaren zijn dit seizoen dus nog ongeslagen. Dat PSV daardoor bovenaan staat, zal niemand verbazen, dat Feyenoord met een hoger puntenaantal dan vorig seizoen lager staat wellicht wel. Het elftal van trainer Arne Slot doet het eigenlijk prima, maar staat toch een straatlengte achter PSV. Bij winst op de Eindhovenaren in het Philips Stadion kan dat gat echter iets kleiner worden, maar dan moet Feyenoord wel winnen en dat lukt maar weinig ploegen die naar Eindhoven afreizen.

Head to Head

De wedstrijden tussen PSV en Feyenoord zijn bijna altijd legendarisch. De 10-0 overwinning van PSV op 24 oktober 2010 zal voor altijd in de boeken blijven staan als één van de meest bijzondere edities. Dit seizoen speelde PSV al drie keer tegen Feyenoord, alle keren in De Kuip. PSV won twee keer: de Supercup met 0-1 en het competitieduel met 1-2. Drie keer was voor de club uit de havenstad scheepsrecht, want die wedstrijd wonnen de Rotterdammers. Eindstand van het KNVB bekerduel: 1-0 voor Feyenoord.

Er werden tot nu toe in totaal maar liefst 175 wedstrijden gespeeld tussen beide Nederlandse topclubs. PSV won er daarvan 61 en Feyenoord kwam 69 als winnaar uit de bus. In 25 procent van de gevallen werd er afgefloten terwijl beide ploegen gelijkstonden. In totaal betekent dat er 45 keer gelijk is gespeeld bij wedstrijden tussen PSV en Feyenoord.

Odds PSV – Feyenoord

De online bookmakers zetten hoog in bij deze competitie topper! Als PSV wint wordt er meer dan het dubbele van de inlegwaarde uitgekeerd. De maximale 1×2 odds bij de betere Nederlandse wedkantoren staan in de pre-wedstrijd fase op 2,04 keer de wedwaarde.

Bij een overwinning van de Rotterdammers kunnen we gerust spreken van een sensatie. De bijbehorende quoteringen zijn eveneens sensationeel met een maximale hoogte van 3,55 keer het ingelegde speelbedrag.

Toch is dit nog niet de hoogste quotering. De beste odds hebben de bookmakers namelijk bewaard voor een gelijkspel. Als er in Eindhoven zondagmiddag geen middag komt, dan zijn de online Voetbalgokkers die hierop speelden de enige die juichen. Zij weten dat ze dan voor het pre-wedstrijd voorspelling via het 1X2 spelsysteem tot maximaal 4,00 de wedwaarde ontvangen!

Datum en tijdstip PSV – Feyenoord

Het online Wedden op Voetbal is erg populair en we zien dat bij deze topper tussen de nummers één en twee het aantal voorspellingen nog hoger ligt dan gemiddeld. Dat betekent dat veel mensen winstkansen zien en dat de bookmakers met de vele inlegbedragen ook iets verder durven te gaan in hun beloningen.

Ook meespelen met PSV – Feyenoord en het volgen van deze topper nog spannender maken? Vergelijk dan de pre-wedstrijd odds via de Gokken op Sport.nl bookmakerspagina. Zet in en win bij deze knetterende voetbaltopper in de Nederlandse competitie.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.