Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Gokken op UEFA Champions League met hoge odds bij Rangers FC – PSV

19 augustus 2023

Deze week worden de play-offs van de UEFA Champions League afgewerkt. Van de laatste twaalf ploegen maken er nog zes kans op een plaatsje in de groepsfase van het voetbaltoernooi. Krijgen we met PSV Eindhoven naast Feyenoord nog een Nederlandse ploeg in de poulefase van de Champions League? Vind hoge odds en leuke speelsystemen bij Rangers FC – PSV via Gokken op Sport!

Favoriet Rangers FC – PSV Eindhoven

Een echte favoriet bij deze play-offs in Glasgow is er eigenlijk niet. In de laatste voorronden van de Champions League maakte PSV een sterkere indruk dan Rangers. De Eindhovenaren versloegen Sturm Graz en leken daar niet veel moeite mee te hebben. De heenwedstrijd in Eindhoven werd gewonnen met 4-1. De return in het Oostenrijkse Graz werd ook weer een zeg voor PSV: 1-3.

Rangers versloeg Servette FC, maar de resultaten waren minder overtuigend dan bij die van PSV. In Glasgow wist Rangers met 2-1 te winnen. In Geneve werd het een 1-1 gelijkspel tegen Servette. De bookmakers zijn voorzichtig met het aanwijzen van een favoriet en dat betekent dat de odds bij alle resultaten hoog zullen uitpakken.

UEFA Champions League 2023 – 2024

Nu de play-offs van de UEFA Champions League worden gespeeld wordt langzaamaan bekend welke ploegen we zullen terugzien in de poulefase. De loting voor de groepsfase van de Champions League is op donderdag 31 augustus 2023.

Voor die tijd moeten de play-offs gespeeld zijn. PSV Eindhoven speelt dinsdag uit bij Rangers FC de heenwedstrijd en volgende week komt de Schotse ploeg naar het Philips Stadion voor de return. Slechts één van de twee ploegen gaat daarna de koker in voor de groepsfase loting.

Odds Rangers FC – PSV Eindhoven

De play-offs krijgen hoge quoteringen mee van de Nederlandse wedkantoren. Ook bij het uitduel van PSV in Glasgow kunnen er hoge quoteringen gescoord worden. De hoogste odds die de bookmakers uitkeren, staan genoteerd bij een gelijkspel. Als de Eindhovenaren de punten delen met de Schotse ploeg wordt er tot 3.40 keer het speelbedrag teruggestort door de bookies.

Bij winst van PSV staan de Eindhovenaren er goed voor als zij thuis gaan aantreden tegen Rangers. Voetbalgokkers kunnen bij winst van PSV tot 2.65 keer het speelbedrag winnen.

Deze pre-odds wordt ook gehanteerd bij een zege van Rangers FC. Als het Schotse team wint, kan er tot 2.65 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Gokken op PSV – Sturm Graz

De play-offs van de UEFA Champions League Rangers FC – PSV Eindhoven wordt op dinsdag 23 augustus gespeeld. Het Ibrox te Glasgow is het decor van de heenwedstrijd. Het duel begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). Tot dit tijdstip kan er in de pre-fase gewed worden op Rangers – PSV.

Ook meespelen? Ga naar de bookmakerspagina op Gokken op Sport en bezoek de bookmakerspagina. Hierop zijn de wedkantoren gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Ontdek de meest actuele pre-odds in diverse spelsystemen of speel live mee op Rangers FC – PSV!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.