Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Golf odds: The Open Championship 2023

20 juli 2023

In Liverpool wordt deze week afgeslagen voor één van de Majors op de internationale golfkalender. The Open Championship 2023 wordt door velen gezien als één van mooiste toernooien van het jaar. De meeting gaat ook wel door het leven als de British Open en brengt de absolute wereldtop naar Europa. Voorspel The Championship Open via Gokken op Sport en sla toe bij de online golf bookmakers!

Favorieten

Bij de online bookmakers is Scottie Scheffler de topfavoriet. Vlak achter hem volgt Rory McIlroy als belangrijkste uitdager van Scheffler. Ook Jon Rahm en 2022 winnaar Cameron Smith behoren tot de favorieten bij de Sportsbooks waar op golf gegokt kan worden.

Cameron Young, Runner-up van 2022, doet niet mee dit jaar en dus is er bij de outsiders ruimte voor wat nieuwe namen. Zo staan Tyrrell Hatton en Rickie Fowler hoog in de kanshebberslijstjes van de bookies. Daarnaast zijn gevestigde namen als Viktor Hovland, Xander Schauffele Brooks Koepka van de partij.

Zij zullen allen een poging doen om in Liverpool de eindzege te pakken. Volgens de bookmakerskantoren maken zij daarop allen ook een goede tot zeer goede kans.

The Open Championship

The Open is een van de vier grote golftoernooien voor mannen, de andere zijn het Masters Tournament, het PGA Championship en de US Open. Sinds het PGA Championship in 2019 is verplaatst naar mei, is de Open chronologisch gezien het vierde en laatste grote toernooi van het jaar.

Dit golftoernooi wordt gespeeld volgens het zogeheten strokeplay principe. Dit betekent dat er in totaal 72 holes (gedurende 4 ronden verspreid over vier dagen) gespeeld zullen worden, waarbij er elke dag 18 holes worden gespeeld.

Odds The Open Championship 2023

De quoteringen bij The Open 2023 beginnen direct superhoog. De outright odds voor eindwinst van topfavoriet Scheffler staan momenteel op een maximum van 6,75 keer het ingelegde speelbedrag!

Als McIlroy als winnaar naar boven komt drijven in Liverpool, dan wordt er door de wedkantoren tot maximaal 8,00 keer de inleg uitbetaald. Bij winst van de Spanjaard Rahm lopen de odds al op naar x12,30! Patrick Cantlay is de nummer vier op de bookmakerslijstjes met een maximale winstbonus bij toernooiwinst oplopend naar 15,00 keer de inzetwaarde.

Titelverdediger Cameron Smith is dit jaar nog niet in supervorm en dus staat hij ‘pas’ vijfde bij de bookies. De uitbetalingsfactor bij een back-to-back overwinning van Smith staan op dit moment op een maximum van 17,00 het speelbedrag.

Gokken op Golf

Het online Gokken op Golf zorgt voor extra spanning bij het volgen van dit Golf Majortoernooi. Sla een hole in one met een winnende weddenschap via één van legale, Nederlandse Sportsbooks die golfweddenschappen in Nederland mogen openstellen.

De eerste ronde wordt op donderdag 20 juli gelopen. Er kan elke dag worden ingezet op de uitslag(en). Het voorspellen van de eindwinnaar kan tot het moment dat de vierde en laatste 18 holes ronde begint op zondag 23 juli.

Daarna is het nog altijd mogelijk om te scoren met het Gokken op Golf. Op onze vergelijkingspagina staan tot aan de laatste slag de live odds voor het live gokken op golf. Speel bewust, veilig en verantwoord. Alleen voor 24 jaar en ouder beschikbaar.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.