Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Hoge odds scoren bij damesvoetbal Engeland – Portugal op weg naar WK2023

28 juni 2023

Dit weekend komen de Engelse dames van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman in actie in de laatste oefenwedstrijd voor het WK2023. Het wereldkampioenschapstoernooi wordt gehouden in Australie en Nieuw-Zeeland en begint op 20 juli. De Engelse dames nemen het in een oefenwedstrijd op tegen Portugal. Kan het team van bondscoach Wiegman indruk maken door te winnen van het Portugese vrouwenelftal? Voorspel de wedstrijd van de damesteams Engeland – Portugal via Gokken op Sport

Favoriet Engeland – Portugal vrouwen

De Engelse damesploeg werd vorig jaar nog Europees kampioen en is na dat succesvolle toernooi ook weer één van de favorieten op het komende WK voor vrouwen. De bookmakers voorspellen dan ook een zege van de ploeg van bondscoach Wiegman tegen Portugal. De pre-odds zijn bij winst van het Portugese damesteam vele malen hoger ingeschaald.

Het is voor de damesploeg uit Portugal de eerste keer dat ze deel mogen nemen aan een WK. De damesploeg van bondscoach Fancisco Neto wist zich te kwalificeren door de play-offs, na tweede te zijn geworden in de groepsfase, goed door te komen. Zij mogen dan ook niet onderschat worden.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK voor vrouwen wordt dit jaar georganiseerd door Australië en Nieuw-Zeeland. Het toernooi begint op 20 juli en zal tot 20 augustus duren. Ook onze Nederlandse voetbalvrouwen doen mee aan dit WK. De Oranje Leeuwinnen werken hun poulewedstrijden af in Nieuw-Zeeland. Eén van de landen die de dames treffen is Portugal dat zaterdag een oefenwedstrijd tegen Engeland speelt. Ook de USA dames en het vrouwenelftal uit Vietnam zijn de tegenstander van de Oranje dames op het WK 2023. De ploeg van bondscoach Wiegman werkt haar WK pouleduels af in Australië tegen Haïti, Denemarken en China.

Odds Engeland – Portugal vrouwen

De quoteringen bij de laatste oefenwedstrijd van de damesteams uit Engeland en Portugal zijn hoog ingedeeld. Een overwinning van het Portugese damesteam levert de hoogste bookmakersuitkering op. Zo lopen de odds in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 11.00 keer het speelbedrag dat je bij één van de bookmakers hebt achtergelaten. Een inleg van tien euro is bij deze uitslag 110,00 euro waard.

Houden de damesteams uit Engeland en Portugal elkaar in evenwicht, dan kunnen er evengoed leuke bookmakersbeloningen verdiend worden. De maximale uitkering bij een gelijkspel staat op 5.75 keer je speelbedrag ingeschaald bij de beste wedkantoren op Gokken op Sport.nl!

Gaat de Nederlandse bondscoach Wiegman met haar Engelse damesploeg winnen van de Portugezen? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.17 keer het wedbedrag scoren als zij op tijd een correcte voorspelling op winst van Engeland wisten te plaatsen.

Gokken op vrouwenvoetbal

Het gokken op vrouwenvoetbal is echt een trend. Na de successen van de Oranje Leeuwinnen en de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman komt vrouwenvoetbal steeds meer in de belangstelling te staan. Het WK2023 vrouwenvoetbal wordt deze zomer weer veel gevolgd door voetballiefhebbers en voetbalgokkers. Wie alvast wil warmlopen voor het WK kan een weddenschap doen op de oefenduels die de damesteams ter voorbereiding op het wereldtoernooi spelen. De vrouwenteams uit Engeland en Portugal ontmoeten elkaar aanstaande zaterdag 1 juli in Stadion MK te Milton Keynes. De wedstrijd begint om 16:15 uur dus vul voor dit tijdstip je voorspellingen in bij de bookmakers op Gokken op Sport en win de beste pre-odds!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.