Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Hoge pre-odds bij derby Excelsior – Feyenoord

21 november 2023

Excelsior Rotterdam maakt zich op voor de komst van Feyenoord. De Rotterdamse ploegen treffen elkaar aanstaande zaterdag op Woudestein. het doel van de wedstrijd is voor beide teams niets minder dan drie punten pakken. Beide ploegen lieten in het verleden zien van elkaar te kunnen winnen. Ook hoge pre-odds scoren bij de derby Excelsior – Feyenoord? Ga naar de bookmakerspagina op Gokken op Sport en speel mee!

Eredivisie

In de Eredivisie staat Feyenoord inmiddels op de tweede plaats. De Rotterdamse ploeg heeft 29 punten en wil koploper PSV Eindhoven niet uit het oog verliezen. De Eindhovenaren hebben zeven punten meer dan Feyenoord. Een wedstrijd winnen of verliezen maakt dus veel uit voor de ploeg van trainer Arne Slot in de race om de titel met de Eindhovenaren.

Excelsior staat zevende en heeft die plaats te danken aan een goed begin van het seizoen. De laatste weken gaat het iets minder met de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen, maar een derby op eigen Woudestein tegen Feyenoord kan voor heel wat extra strijdlust zorgen.

Head 2 Head

In de laatste negen jaar speelden de Rotterdamse ploegen zes keer tegen elkaar. Van de zes duels won Excelsior er twee en veroverde Feyenoord viermaal drie punten op Kralingen. Excelsior en Feyenoord speelden in mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Op Woudestein wist Feyenoord die dag met 0-2 te winnen van haar kleine broertje in Kralingen. Vier jaar geleden ging de overwinning naar Excelsior. De Kralingens wisten met 2-1 te winnen  van de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Na dat seizoen degradeerde Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie en troffen de teams elkaar tot vorig seizoen niet in de Eredivisie. Vorig seizoen was dat dus weer voor het eerst.

Odds Excelsior – Feyenoord

Bij de Nederlandse bookmakers kan heel wat gescoord worden bij een correcte voorspelling op de Zuid-Hollandse derby. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een zege van Excelsior. Als de ploeg van trainer Dijkhuizen wint, kan er tot 12.00  keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers.

Wordt het een puntendeling? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem ook lekker op. Er kan tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag gewonnen worden als de twee Rotterdamse Eredivisie clubs de punten met elkaar gaan delen.

Gaat Feyenoord winnen van de Kralingens? Dan keren de bookmakers tot 1.20 keer het speelbedrag uit bij winst van Feyenoord op Woudestein.

Datum en tijdstip Excelsior – Feyenoord

De Zuid-Hollandse derby in speelronde dertien van de Eredivisie staat gepland op 25 november. De wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord begint om 16:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion te Rotterdam dat ook wel bekend is als Woudestein.

Wint Feyenoord van Excelsior of gaan de Kralingens verrassen voor eigen publiek? Denk jij de derby van Rotterdam correct te kunnen voorspellen, twijfel dan niet en speel veilig en bewust mee via de bookmakers op Gokken op Sport. Ontdek de vele spelopties in de pre-fase of scoor via live wedden op Excelsior – Feyenoord!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.