Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Luke Humphries en Michael van Gerwen favoriet in The Masters 2024

29 januari 2024

Onze landgenoot Michael van Gerwen start als één van de top favorieten aan The Masters 2024. Dit dartstoernooi begint op vrijdag 2 februari. De finale zal op zondag 4 februari plaatsvinden. Het totale prijzengeld bedraagt ongeveer 275,000 euro, waarvan een kleine 65,000 euro gereserveerd is voor de winnaar. Online gokkers die de juiste voorspelling plaatsen kunnen ook een mooi geldbedrag winnen als ze besluiten mee te spelen. Vergelijk de odds voor The Cazoo Masters 2024 via Gokken op Sport.nl!

The Masters 2024

Er doen dit jaar 24 darters mee aan The Masters 2024. Dit zijn de beste 23 spelers op de Order of Merit na het afgelopen WK darten. De top-8 hiervan stroomt pas in de tweede ronde in. Naast Michael van Gerwen doen ook de Nederlanders Danny Noppert (7) en Dirk van Duijvenbode 13) mee aan dit toernooi. De locatie voor het PDC invitatietoernooi is de Marshall Arena in het Engelse Milton Keynes. Dit is een zeer bekende dartlocatie in het zuidoosten van Engeland op ongeveer 80 km ten noordwesten van Londen en ongeveer midden tussen Oxford en Cambridge. Vorig jaar won Chris Dobey het toernooi. De Brit is er dit jaar ook weer bij en is als 15e geplaatst.

Favorieten

Volgens de bookmakers maakt de kersverse wereldkampioen Luke Humphries de meeste kans om deze editie op zijn naam te schrijven. De 28 jarige Engelsman houdt daarmee onze landgenoot Michael van Gerwen achter zich. De darter uit Vlijmen is volgens de bookies wel de belangrijkste uitdager van Humphries.

Gerwyn Price heeft de slag om plek drie voorlopig gewonnen van de andere deelnemers. Hij staat op plek drie bij de bookmakers. Michael Smith volgt hem op de voet en Rob Cross sluit de rij van de beste darters die volgens de online wedkantoren meedoen aan The Cazoo Masters 2024.

Odds The Masters 2024

Al die verwachtingen resulteren in pre-wedstrijd quoteringen die naar onze bescheiden mening meer dan de moeite waard zijn. Zo levert een winnende weddenschap op eindwinst voor Humphries toch al 3,00 het ingelegde speelbedrag op. En dat is behoorlijk hoog voor een topfavoriet.

Speel je in de pre-fase met succes op Van Gerwen, die in Den Bosch dus zijn topvorm al toonde, dan keren de betere bookmakers in Nederland zelfs tot 4,50 keer de inlegwaarde van de weddenschap uit. Een fraaie quotering voor de man die afgelopen weekend tienersensatie Luke Littler nog versloeg in de finale van de Dutch Dart Masters in Den Bosch.

Eindwinst voor Price staat in de meeste Sportsbooks nog een stuk hoger. De maximale odds bij een correcte voorspelling op toernooiwinst kunnen bij de bookmakers gemakkelijk oplopen naar 7,00 keer het speelbedrag dat werd geplaatst bij de online weddenschap.

Datum en tijdstip The Masters 2024

Alle odds en deals voor The Cazoo Masters 2024 kan je terugvinden op de Wedden op Sport vergelijkingspagina. Hier staan alle legale, Nederlandse bookmakers op een rij en kan je gemakkelijk de quoteringen naast elkaar leggen.

Pak de beste deal in de pre-wedstrijd fase en zet in voordat de finale begint om de maximale quoteringen te scoren. Inzetten op de partijen voor de finale kan natuurlijk ook. Het toernooi zal op vrijdag 2 februari beginnen, dus zorg dat je op tijd bent om mee te spelen met dit PDC invitatietoernooi in de Marshall Arena te Milton Keynes (Verenigd Koninkrijk).

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.