Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Maximaal 6,00 keer de inleg scoren bij PSV Eindhoven – Sturm Graz

05 augustus 2023

In de UEFA Champions League wordt komende week de derde voorronde gespeeld. PSV speelt daarin tegen Sturm Graz. Komende dinsdag spelen de Eindhovenaren het heenduel in het eigen Philips Stadion. Voorspel deze thuiswedstrijd van PSV via Gokken op Sport en scoor de beste UEFA Champions League odds bij PSV Eindhoven – Sturm Graz.

Favoriet bij PSV Eindhoven – Sturm Graz

Als we de online bookmakers mogen geloven dan is PSV huizenhoog favoriet bij dit duel tussen de Nederlandse club en het Oostenrijkse Sturm Graz. PSV won vrijdag de Johan Cruijff Schaal door Feyenoord Rotterdam met 1-0 te verslaan en toont daarmee aan in goede vorm te verkeren.

Dat is ook een belangrijke reden voor de wedkantoren om PSV als favoriet aan te merken. Ook het thuisvoordeel speelt mee en natuurlijk ook de dubbele confrontatie van 2021. PSV won toen in de Europa League tweemaal van Sturm. Thuis werd het 2-0, in Oostenrijk zelfs 1-4.

UEFA Champions League 2023 – 2024

De UEFA Champions League is het belangrijkste toernooi voor clubteams ter wereld. De kampioenen van de grote voetballanden plaatsen zich automatisch voor dit toernooi. De beste nummers twee en drie van de toplanden op de UEFA landenlijst mogen ook meedoen. Daaronder moeten club voorronden spelen om toegelaten te worden tot de groepsfase. Dit geldt ook voor PSV.

Vorig jaar miste de Eindhovense formatie op een haar na de groepsfase omdat het verloor van Rangers FC. Mocht PSV erin slagen Sturm Graz te verslaan, dan volgt er een nog play-off. De winnaars hiervan mogen deelnemen aan de groepsfase van het UEFA Champions League seizoen 2023 – 2024.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor dit belangrijke duel van PSV tegen Sturm Graz nodigen zeker uit om een gokje te wagen op deze UEFA Champions League wedstrijd.

Bij een winnende weddenschap op een zege voor PSV lopen de odds in het 1×2 spelsysteem momenteel al op naar 1,50 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een gelijkspel in Eindhoven zijn Voetbalgokkers die hier hun geld op hebben gezet eigenlijk de enige echte winnaars. Zij kunnen een uitbetaling van maximaal 4,35 keer de inlegwaarde van hun voorspelling tegemoet zien.

Inzetten op winst voor Sturm Graz? Dat lijkt op voorhand zeer gewaagd, maar dat lef wordt in dat geval rijkelijk beloond. Een zege van Sturm Graz in dit heenduel van de UEFA Champions League voorronde zorgt namelijk voor een maximale winstbonus van 6,00 keer de waarde van de storting die gedaan is bij plaatsing van deze weddenschap.

Gokken op PSV Eindhoven – Sturm Graz

De wedstrijd PSV – Sturm Graz wordt op dinsdag 8 augustus om 20:30 uur gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Voorspellingen die tegen de pre-match odds geplaatst worden dienen (ruim) voor het aanvangstijdstip bij de online bookmakers binnen te zijn.

Voetbalgokkers die live willen gokken op PSV – Sturm kunnen dit gedurende de hele wedstrijd doen. De live odds worden actief zodra de bal rolt en blijven online staan tot vlak voor het laatste fluitsignaal. Ook hiervoor geldt: er moet tijd zijn om de weddenschap te verwerken. Meespelen? Zet tijdig in, speel bewust en kies voor betrouwbare bookmakers door je deal te sluiten via de Gokken op Sport bookmakerspagina!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.