Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Michael van Gerwen jaagt in Amsterdam op vijfde eindzege World Series of Darts

15 september 2023

Kan Michael van Gerwen de World Series of Darts 2023 winnen? In AFAS Live Amsterdam is hij één van de favorieten. De World Series of Darts Finale duurt drie dagen en zal op zondag 17 september worden afgesloten. Vergelijk de outright odds, de quoteringen voor alle individuele partijen en voorspel via de beste bookmakers deals op Gokken op Sport!

Favorieten World Series of Darts Finale

Michael van Gerwen won dit toernooi in 2015, 2016, 2017 en 2019. Hij kan dit weekeinde dus zijn vijfde eindzege pakken. De bookmakers hebben daar veel vertrouwen in en zetten de darter uit Vlijmen als topfavoriet neer. Price staat wat betreft de darts wedkantoren op gelijke hoogte met de Nederlander.

Achter het tweetal is het dringen geblazen. Michael Smith, Luke Humphries, Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh vormen de groep darters die volgens de bookies als outsider het toernooi ingaan. Danny Noppert en Raymond Barneveld doen ook mee in Amsterdam, maar zijn niet direct de kanshebber op eindwinst, zo stellen de bookmakerskantoren.

World Series of Darts

De World Series of Darts is een invitatietoernooi. Organisator is de PDC. De dartsbond doet dit sinds 2013, maar koppelde er in 2015 ook een finale aan. De beste acht spelers van de World Series of Darts toernooien zijn geplaatst voor dit eindtoernooi. Deze ranking komt tot stand door het aantal punten dat een speler verdient tijdens de vijf World Series toernooien.

Omdat er altijd redenen zijn dat bepaalde toppers die ranking niet halen, worden er bij elke finale ook Wildcards uitgereikt. Eén van de widlcards van dit jaar was voor Michael van Gerwen. Hij plaatste zich niet direct omdat hij een rustpauze inlaste en twee toernooien (Nieuw Zeeland en Australië) miste.

Odds World Series Finale 2023

De online odds voor het voorspellen van de eindwinnaar geven aan dat voor eindwinst van Michael van Gerwen tot maximaal 4,50 keer het inlegbedrag waard kan worden. Ook bij een correcte voorspelling op Price als toernooiwinnaar worden de odds van 4,50 aangehouden.

De Engelsman Michael Smith staat bij de bookmakers op een derde positie. Zijn maximale bonusbedrag loopt op naar 5,50 keer het ingebrachtte geldbedrag. Bij Luke Humphries is die beloning nog weer een stuk hoger en loopt tot een maximale winstbonus van 17,00 keer de inlegwaarde!

Nathan Aspinall doet volgens de bookies ook een serieuze gooi naar eindwinst. Met een quotering van 19,00 keer de inleg is dit een zeer interessante weddenschap. Oud-winnaar Jonny Clayton (2020) zijn pre-tournament quotering staat op maximaal 19,00 keer het wedbedrag.

Voor Josh Rock en Peter Wright als eindwinnaar hebben de Sportsbooks tot maximaal 23,00 keer de storting die gedaan is bij plaatsing over. Dirk van Duijvenbode staat al op 34,00 keer de inlegwaarde. Vorig jaar reikte hij nog tot de eindstrijd! Deze verloor hij toen met 11-10 van Price, die nu dus als titelverdediger is gestart.

Gokken op Darts

Veilig Gokken op Darts is alleen mogelijk als je speelt via betrouwbare bookmakers. Gokken op Sport heeft alle Sportsbooks die in Nederland dartsweddenschappen mogen aanbieden via een online gokplatform voor je verzameld. Zo weet je zeker dat je speelt op een verantwoorde en legale manier.

Zet in op de World Series of Darts Finale 2023 in Amsterdam en scoor de hoogste odds! De outright quoteringen worden na elke partij aangepast en zullen actief blijven tot aan de eindstrijd op zondag 17 september. Tijdens de slotpartij is live gokken ook nog een optie. Zet dus tijdig in om kans te maken op de fraaie bookmakersbonussen. Vergelijk vandaag al en doe mee aan de World Series of Darts finale in Amsterdam!

maakt het volgen van dartswedstrijden nog spannender. Vergelijk de quoteringen bij de Nederlandse Sportsbooks via de Wedden op Sport bookmakerspagina en scoor de beste odds. Kies ook uit welk speltype je wilt gebruiken om je weddenschap te plaatsen. Via de vergelijkingspagina van Wedden op Sport zie je direct welke opties gunstig uitvallen bij de darter waarop je wilt spelen. Speel verantwoord, bewust en alleen als je 24 jaar of ouder bent.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.