Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Michael van Gerwen topfavoriet bij World Matchplay 2023

10 juli 2023

Onze landgenoot Michael van Gerwen wordt door de bookmakers naar voren geschoven als topfavoriet voor eindwinst in de 18e editie van de World Matchplay. Kan de groene Brabander opnieuw toeslaan en voor de vierde keer in zijn loopbaan de eindzege grijpen? Voorspel en win de beste darts odds via Gokken op Sport!

Favorieten World Matchplay 2023

Michael van Gerwen won dit toernooi in 2022 ook en begint dit jaar weer als één van de topfavorieten. Van Gerwen onderging onlangs een gebitsoperatie en leek niet helemaal fit, maar de Vlijmenaar wist vorige week de Poland Dart Masters te winnen. Hij is dus wel degelijk in goede doen. De bookmakers geloven dan ook dat Mighty Mike in Blackpool opnieuw voor de winst zal spelen.

Natuurlijk is Van Gerwen niet de enige topper die in Blackpool zijn pijlen naar het dartsbord gaat werpen. Ook Gerwyn Price zal er zijn en waar hij meedoet, is hij een kanshebber op eindwinst, zo redeneren de gokwebsites.

Wereldkampioen Michael Smith mag natuurlijk ook niet ontbreken bij de favorieten. De Engelsman zal tijdens de World Matchplay partijen voor de hoogste gemiddelden en snelste uitgooien gaan. Of dat genoeg is voor winst moet blijken. De wedkantoren verwachten in ieder geval dat dit drietal de meeste kans maakt.

World Matchplay

Het World Matchplay toernooi werd in 1994 voor het eerst gehouden. Die allereerste keer had de wedstrijd nog niet zo’n grote naam en dus is de eerste winnaar een ook relatief onbekende darter. De zege ging bijna twintig jaar geleden naar de Amerikaan Larry Butler.

Daarna was het echter direct de beurt aan de grote namen uit de dartwereld. In 1995 won Phil Taylor. The Power won daarna nog veertien keer en is daarmee onbetwist recordhouder met eindzeges op de World Matchplay toernooien. In 2015 was Michael van Gerwen de eerste Nederlander die dit toernooi op zijn naam schreef. Hij doorbrak daarmee een serie van zeven eindzeges voor Taylor. Ook in 2016 zou Van Gerwen winnen, waarna Taylor in 2017 nog één keer de eindzege kon grijpen alvorens hij met dartpensioen zou gaan.

Vorig jaar was Van Gerwen weer de beste na Anderson, Cross, Van Den Bergh en Wright de titel voor zich op hadden geëist in de tussenliggende jaren.

Odds World Matchplay 2023

In de pre-tournament fase scoren dartpunters momenteel net zoveel met toernooiwinst van Price als bij een eindzege door Van Gerwen. De maximale outright odds lopen op tot 5,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Een eindzege voor Smith levert zelfs nog iets meer op. De maximale hoogte van die quotering is x6,50 keer het stortingsbedrag waarvoor bij plaatsing van de weddenschap is gekozen.

Luke Humphries en Josh Rock zijn als nummer vier en vijf op de bookmakers kanshebberslijst al goed voor 15,00 keer het ingelegde geldbedrag. Gaat de eindzege naar de Nederlander Dirk van Duijvenbode? Dan valt daarmee tot maximaal x19,00 keer het wedbedrag te verdienen.

Gokken op Darts

Online Gokken op Darts zorgt voor nog meer spanning bij het kijken van dartwedstrijden. De World Matchplay 2023 editie begint op  zaterdag 15 juli met de partij tussen Joe Cullen en Mike Den Decker. Het toernooi zal op zondag 23 juli worden afgesloten met de finale. Voorspel deze eindstrijd en scoor bij het doorgeven van de juiste eindwinnaar torenhoge odds via de Gokken op Sport bookmakerspagina.

Speel verantwoord en bewust, ook bij het voorspellen van dartwedstrijden. Natuurlijk is het leuk om geld te verdienen als Van Gerwen wint, maar net als MVG winnen online Sportgokkers ook niet alles. Zet dus niet te hoog in, stop op tijd en speel alleen als je 24+ bent. Meer informatie over online gokken, de spelopties en voorwaarden? Check onze kennispagina en ga goed voorbereid van start bij het voorspellen van darts!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.