Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Nederlandse Leeuwinnen gaan voor groepswinst tegen USA

25 juli 2023

De Nederlandse Leeuwinnen gaan aanstaande donderdag de strijd aan met de USA dames voor groepswinst op het WK 2023 voor vrouwen. De Leeuwinnen hebben na de zege op Portugal evenveel punten dan de Amerikaanse dames en kunnen bij een zege de eerste plaats in Groep E overnemen. Bij Gokken op Sport staan de topbookmakers van Nederland klaar voor de WK voetbal kraker Nederland – USA!

Favoriet bij Oranje Leeuwinnen – USA

De damesploeg uit Amerika is topfavoriet op het WK2023. Vier jaar geleden won de USA de finale van het WK tegen Oranje. De Nederlandse dames werden met 2-0 verslagen. De USA heeft de meeste WK titels binnen weten te halen en staat al jaren aan de top van het damesvoetbal, maar aan deze strategie kan natuurlijk elk moment een eind komen.

De Oranje Leeuwinnen wonnen de eerste wedstrijd in de groepsfase met 1-0 van Portugal. De Amerikaanse damesploeg versloeg Vietnam met 3-0. In Groep E is de USA eerste en staat Nederland op de tweede plaats. Portugal en Vietnam hebben nog geen punt gepakt in de poule. De Portugese en Vietnamese damesteams ontmoeten elkaar aanstaande donderdag om 09:30 uur Nederlandse tijd in het Waikato Stadium in Hamilton.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen is op 20 juli begonnen. Australië en Nieuw-Zeeland zijn de twee gastlanden die het wereldtoernooi voor vrouwenvoetbal organiseren. Het is de eerste keer dat er 32 landenteams uit zes continenten meedoen aan het WK voor voetbalvrouwen. Op 20 augustus wordt de laatste wedstrijd op dit WK gehouden in Australië met de finale.

Odds Leeuwinnen – USA

De pre-odds zijn niet aan te slepen voor deze wedstrijd in Groep E van het WK. Omdat de Amerikanen topfavoriet zijn zullen vele ogen gericht zijn op dit duel. Nog beter, er wordt nu al flink gewed op Nederland – USA. De bookmakers hebben op dit moment de odds het hoogst staan bij winst van de Leeuwinnen. Mochten de Nederlandse dames nu eens winnen van de Amerikanen. Dan kan er tot 5.25 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de bookmakers op Gokken op Sport.

Een voorspelling op een gelijkspel kan ook een aardig zakcentje op gaan leveren. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds bij een gelijkspel op tot maximaal 3.60 keer het wedbedrag.

Een overwinning van de damesploeg uit de Verenigde Staten staat bij de bookmakers op een maximale quotering van 1.75 keer de inleg ingeschaald.

Gokken op Leeuwinnen – USA

Wie wil wedden op de Leeuwinnen moet donderdagavond 27 juli lang wakker blijven of vroeg in de veren. De wedstrijd wordt namelijk om 03:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld. Het decor van deze wedstrijd is het Sky Stadion te Wellington in Nieuw-Zeeland. Gaan de Leeuwinnen winnen en de poulepositie van de Amerikanen overnemen? Scoor bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport met een correcte voorspelling op Nederland – USA!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.