Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Odds Eredivisie duel Feyenoord – Fortuna Sittard

09 augustus 2023

Feyenoord Rotterdam start het Eredivisie seizoen 2023-2024 met een wedstrijd in eigen Kuip. De Rotterdammers werden voorgaand seizoen kampioen en gaan daar dit seizoen ook weer voor strijden. De ploeg van trainer Arne Slot treft Fortuna uit Sittard in de eerste speelronde van de Eredivisie. Gaat Feyenoord winnen of komt er aanstaande zondag een onverwachte zege voor de gasten uit Sittard? Scoor de hoogst mogelijke odds bij het voorspellen van het Eredivisie duel Feyenoord – Fortuna Sittard door in te zetten via Gokken op Sport

Favoriet Feyenoord – Fortuna Sittard

Feyenoord Rotterdam is de regerend landskampioen en is om die reden aanstaande zondag ook favoriet in de wedstrijd tegen Fortuna. In het Eredivisie seizoen 2022-2023 lieten de Rotterdammers weinig punten liggen. Fortuna Sittard was één van de weinige teams die punten wisten weg te snoepen voor de Rotterdamse ploeg. In Sittard kwam Feyenoord namelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna. Deze puntendeling maakt bij de Nederlandse bookmakers dus weinig indruk. De hoogste quoteringen bij dit duel zijn te vinden bij een zege van de Limburgse formatie.

De ploeg van trainer Slot speelt zondag in De Kuip te Rotterdam. Feyenoord kan dus rekenen op veel supporters die hun club graag zien winnen in de eerste speelronde van de Eredivisie.

Eredivisie 2023-2024

In dit nieuwe Eredivisie seizoen beginnen alle achttien clubs weer bij nul. Vorig seizoen degradeerden FC Groningen en FC Emmen naar de Keuken Kampioen Divisie. De twee ploegen die promoveerden naar de Eredivisie zijn PEC Zwolle en FC Almere City. De Zwollenaren degradeerden vorig seizoen, maar wisten een jaar later alweer naar in de Eredivisie terug te keren. FC Almere City is een nieuwkomer in de Nederlandse Eredivisie. Het is de club in Almere voor het eerst gelukt om te promoveren naar het hoogste voetbalniveau van Nederland.

Odds Feyenoord – Fortuna Sittard

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zorgen bij winst van Feyenoord voor een maximale uitkering van 1,18 keer het speelbedrag dat is ingezet bij deze weddenschap. De bookmakers verwachten dus duidelijk dat Feyenoord gaat winnen.

Laten de Rotterdammers op de eerste speeldag van het nieuwe Eredivisie seizoen direct al twee punten liggen door gelijk te spelen tegen Fortuna Sittard? Dan kunnen voetbalgokkers daarmee tot maximaal 9.00 keer de inleg verdienen.

De odds bij winst van Fortuna lopen het hoogst op. Slagen de Limburgers erin de landskampioen te verslaan? Dan keren de bookmakers op Gokken op Sport tot maximaal 18,00 de inleg uit aan voetbalgokkers die in de pre-fase op dit resultaat hun speelgeld hebben ingezet.

Gokken op Feyenoord Rotterdam – Fortuna Sittard

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Rotterdam – Fortuna Sittard staat gepland op zondag 13 augustus. In De Kuip te Rotterdam zal om 14:30 uur de bal voor het eerst gaan rollen in het Eredivisie seizoen 2023-2024. Wedden op dit duel kan totdat de wedstrijd begint. Het is aan te raden de voorspellingen op tijd in te vullen zodat de bookmakers de weddenschappen hebben verwerkt. Ben je toch te laat met het plaatsen van een weddenschap? Dan kan er nog altijd live gewed worden via de bookmakers op Gokken op Sport.

Ook voor meer informatie over de wedkantoren, speltypen en het veilig wedden op voetbal kun je terecht op onze websites. Bereid een weddenschap goed voor en verhoog de kans dat je zondag tot de winnaar behoort!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.