Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Oranjeleeuwinnen zetten jacht op wereldtitel voort tegen Zuid-Afrika

02 augustus 2023

De Oranjeleeuwinnen zetten komende zondagnacht hun jacht op de wereldtitel voetbal voort tegen Zuid-Afrika. Tot nu toe maken de Nederlandse voetbaldames een heel goede indruk op het WK voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. Kunnen ze hun goede vorm ook doortrekken in de knock-outfase? Voorspel de uitslag bij Nederland – Zuid-Afrika en scoor de beste odds op het WK voetbal via Gokken op Sport!

Favoriet bij Oranjeleeuwinnen – Zuid-Afrika

De bookmakers waar legaal op het WK voetbal gegokt mag worden kiezen in hun pre-wedstrijd prognoses allemaal voor Nederland als favoriet. De Oranjeleeuwinnen werden in de poulefase knap eerste en hielden daarmee regerend wereldkampioen Amerika achter zich.

Zuid-Afrika verraste in Groep G door achter Zweden als tweede te eindigen. Daarmee verdienden ze dit ticket voor de achtste finales, maar als je het aan de goksites vraag zal dit het eindstation worden voor de Zuid-Afrikaanse voetbaldames.

WK voetbal 2023

Het WK voetbal 2023 voor vrouwen begon op 20 juli met de openingswedstrijden van de gastlanden Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels is het toernooi dus gevorderd tot de knock-outfase en wordt steeds duidelijker wie er echt voor de wereldtitel gaan strijden op dit WK.

Nederland maakte tot nu toe een prima indruk. Datzelfde geldt ook voor Engeland, dat geleid wordt door de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman. Andere landen die indruk maakten zijn Spanje, Zwitserland en de Duitse dames. De twee landen die zich uiteindelijk zullen plaatsen voor de finale zullen op 20 augustus tegenover elkaar staan, want dan zal de eindstrijd van dit WK voetbal voor vrouwen plaatsvinden.

Odds Oranjeleeuwinnen

De pre-wedstrijd odds voor dit achtste finaleduel van de Oranjeleeuwinnen  staan lekker scherp waardoor er bij elke winnende weddenschap een mooie winstbonus in het verschiet ligt. Bij winst van Zuid-Afrika kunnen Voetbalgokkers tot maximaal 13.00 keer het gekozen wedbedrag winnen. Een hoge quotering, maar een lage winstkans.

Gokken op een gelijkspel, betekent dat je rekent op een verlenging. Bij de Nederlandse wedkantoren is deze voorspelling goed voor een maximale quotering van x7.50 keer het ingelegde speelbedrag.

Halen de Oranjeleeuwinnen de kwartfinales op dit WK voetbal? Dan leveren winnende weddenschappen op deze uitslag een maximale bookmakersbonus op van 1.17 keer de inlegwaarde. Bovendien volgt er daarna nog een kans om de Wedden op de Oranjeleeuwinnen. Zij zullen in de kwartfinale dan uitkomen tegen Zwitserland of Spanje.

Gokken op Voetbal

Online Voetbalgokkers die gokken op voetbal hebben tijdens dit WK voetbal 2023 voor vrouwen al vele kansen gehad om te scoren. Bij verrassende uitslagen liepen de odds zelfs flink op. Veilig en verantwoord een voorspelling plaatsen op Nederland – Zuid-Afrika? Check dan alle actuele odds en deals op de Gokken op Sport bookmakerspagina. Hier vergelijk je gemakkelijk en snel alle aanbieders van voetbalweddenschappen die in Nederland actief mogen zijn.

Scoren met de Oranjeleeuwinnen? Kies voor de betrouwbare sites en maakt het WK voetbal 2023 zo nog spannender! Pre-wedstrijd voorspellingen op Nederland – Zuid-Afrika moeten binnen zijn voor zondag 6 augustus 04:00 uur (Nederlandse tijd), want dat wordt in Sydney de aftrap verricht. Tijdens het duel is live gokken ook mogelijk. Tussen het eerste en laatste fluitsignaal kan je de live odds bekijken en vergelijken via onze bookmakerspagina!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.