Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Pre-odds Eredivisie duel FC Utrecht – Feyenoord

28 augustus 2023

Op zondag 3 september treffen FC Utrecht en Feyenoord elkaar in de Galgenwaard. In de Domstad wordt al weken uitgekeken naar het duel tegen de huidige landskampioen. Vorig seizoen wisten de Domstedelingen een punt te pakken voor eigen publiek en zijn gebrand dit nogmaals over te gaan doen. Ook de bookmakers op Gokken op Sport staan op scherp. Scoor de beste pre-odds bij het Eredivisie duel FC Utrecht – Feyenoord!

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van dit duel. Vorig seizoen liet de Rotterdamse ploeg twee punten liggen in de Domstad. Een seizoen eerder won FC Utrecht zelfs van de Rotterdamse bezoekers, maar de bookmakers verwachten niet dat dit aanstaande zondag weer gaat gebeuren.

De hoogste pre-odds staan dan ook ingedeeld bij een zege van FC Utrecht en bij een gelijkspel. Winnen de Domstedelingen dit duel, dan kunnen de bookmakersbeloningen weleens hoog uitpakken. Ook de beloningen bij winst van Feyenoord zijn niet mis.

Eredivisie 2023-2024

Speelronde vier van de Eredivisie is de laatste wedstrijd voordat er een korte onderbreking komt van de competitie. Aanstaande donderdag komt bondscoach Ronald Koeman met het Nederlands elftal in actie tegen Griekenland voor de EK kwalificaties. Op 16 september begint de vijfde speelronde van de Eredivisie met de wedstrijd Feyenoord in De Kuip tegen sc Heerenveen. FC Utrecht speelt die dag dan uit bij Heracles Almelo.

Odds FC Utrecht – Feyenoord

De beste quoteringen vind je bij betrouwbare, Nederlandse bookmakers. De quoteringen bij deze wedkantoren zijn zorgvuldig ingedeeld en worden uitbetaald aan voetbalgokkers die een juiste voorspelling deden via Gokken op Sport. De hoogste pre-odds hanteren de bookies bij een gelijkspel. Als FC Utrecht en Feyenoord de punten weer met elkaar delen, keren de bookmakers tot 4.20 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van Feyenoord staan de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op maximaal 1.57 keer het speelbedrag ingedeeld. Een overwinning van de Rotterdamse formatie kan dus het dubbele van het speelbedrag opleveren.

Dan de quoteringen bij een overwinning van FC Utrecht. De bookmakers schroeven de odds iets hoger op dan bij een zege van Feyenoord. Er kan tot 4.50 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een overwinning van de Domstedelingen.

Gokken op FC Utrecht – Feyenoord

De wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord zal op zondag 3 september gespeeld gaan worden in de Galgenwaard te Utrecht. Het is het eerste competitieduel van zondag 3 september en begint dus al om 12:15 uur. Voetbalgokkers die in de pre-fase willen spelen op Utrecht – Feyenoord dienen tijdig hun voorspellingen achter te laten bij de wedkantoren op Gokken op Sport.

Gokken op voetbal is leuk en spannend, maar maak het niet te spannend. Besef dat een weddenschap verloren kan gaan als de voorspellingen niet correct waren ingevuld op het wedstrijdformulier van de bookmakers. Veilig wedden op voetbal doe je bij betrouwbare bookmakerskantoren die bij Gokken op Sport vermeld staan. Ook een poging wagen om de hoogste pre-odds te scoren? Bereid een weddenschap goed voor en zet in via Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.