Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

PSV – sc Heerenveen: tussendoortje of bananenschil voor PSV?

04 december 2023

Het Eredivisie seizoen dendert richting de winterstop en koploper PSV doet dat door aanstaande donderdag een thuiswedstrijd te spelen tegen sc Heerenveen. Kunnen de Eindhovenaren hun ongeslagen status met nog minimaal één duel verlengen door thuis de Friese formatie te verslaan? Speel mee en voorspel PSV – sc Heerenveen via Gokken op Sport.nl!

Eredivisie

Het Eredivisie seizoen is inmiddels veertien wedstrijden onderweg. PSV won al haar veertien duels die het tot nu toe speelden. Daarmee staan ze glansrijk bovenaan met 42 behaalde punten. Het doelsaldo is al even indrukwekkend: 50 voor en slechts 6 tegen in de afgelopen 14 competitiewedstrijden.

De gasten uit Friesland doen het ook gewoon prima dit seizoen. Ze staan keurig in het linkerrijtje en bezetten daar de zevende positie. Het elftal van trainer Kees van Wonderen heeft die plek te danken aan de 19 punten die het tot nu toe bij elkaar wist te verzamelen in het lopende Eredivisie seizoen.

Head to Head

De Head to Head statistieken laten een toch wel verrassend beeld zien. PSV wint niet gemakkelijk van sc Heerenveen. De laatste vijf onderlinge duels zorgden voor twee overwinning van PSV. De rest eindigde onbeslist. Dat sc Heerenveen driemaal gelijk wist te spelen tegen PSV is op zich al bijzonder, maar het wordt helemaal bizar als je bedenkt dat twee van de drie puntendelingen in Eindhoven plaatsvonden.

En laat Eindhoven nou ook komende donderdag de plek zijn waar PSV en Heerenveen de degens zullen kruisen. Een stadion waar Heerenveen zich dus wel thuis voelt en goed heeft gepresteerd in de afgelopen seizoenen. PSV zal wellicht nog even willen uithijgen van Feyenoord-uit en zich willen prepareren op Arsenal thuis.

Odds PSV – sc Heerenveen

De pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem bevestigen de verhoudingen tussen beide clubs, waarbij PSV dus als favoriet dit competitie duel in zal gaan. De bijbehorende maximale pre-wedstrijd quotering stijgt tot een wedwaarde oplopend naar 1,20 keer het ingelegde speelbedrag als PSV wint.

Als PSV niet wint, dan zijn in ieder geval de VoetbalGokkers die hun geld op één van de twee andere uitslagen hebben gezet blij. Ze ontvangen top winstbonussen en die lopen bij een gelijkspel al op naar 8,00 het inlegbedrag. Dat betekent dat 10 euro ineens 80 euro waard wordt als je deze uitslag met succes speelt via één van de betere Nederlandse bookmakers!

Bij een nederlaag van de mannen van trainer Peter Bosz steken de online bookmakers die handen helemaal diep in de geldbuidel. Een Friese stunt in Eindhoven zorgt in dat geval voor uitbetalingen richting voetbalgamers die gemakkelijk oplopen in de dubbelde cijfers. Gokken op Sport vond bij de legale, Nederlandse Sportsbooks quoteringen tot max 15,00 keer je inlegbedrag!

Datum en tijdstip PSV – sc Heerenveen

De Eredivisie wedstrijd PSV – sc Heerenveen wordt gespeeld op donderdag 7 december. In het Philips Stadion te Eindhoven zal om 18:45 uur al afgetrapt worden. Voorspellingen in de pre-wedstrijd fase dienen dus tijdig geplaatst te worden. Daarbij moeten spelers rekening houden met verwerkingstijd bij de wedkantoren.

Live je inzet plaatsen? Dan speel je mee via het speltype live gokken op voetbal. En ook die quoteringen kan je gemakkelijk en snel met elkaar vergelijken op de Gokken op Sport website. Check de bookmakerspagina tijdens PSV – sc Heerenveen en plaats je voorspelling op het moment dat de odds lekker hoog staan om zodoende de hoogste winstbonus te scoren! Speel je in je pre-fase of live? Veilig en legaal Voetbalgokken doe je bij Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.