Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Races naar de beste bookmakers odds in de GP Monaco 2024

24 mei 2024

De Formule 1 is terug in Europa en dat zullen we weten ook. Na de race op Imola van vorige week is nu het iconische Monaco de gastheer. Een stratencircuit waar altijd bijzondere dingen gebeuren, niet in de laatste plaats in de passage door de tunnel en de haven. Kan Max Verstappen in al dat geweld opnieuw standhouden? Voorspel de winnaar van de GP Monaco 2024 via Gokken op Sport.nl en speel mee tegen de beste pre-race Formule 1 quoteringen!

F1 Grand Prix Monaco

De luxueuze jachten in de haven van Monaco vormen ook dit weekend weer het decor voor de race, die bekendstaat om zijn tunnel en nauwe bochten, waardoor inhalen een ware uitdaging is. Daarom is de kwalificatie van cruciaal belang. Verstappen won de race op dit circuit op 28 mei 2023. Zal hij zichzelf dit weekend kunnen opvolgen?

De GP van Monaco is een van de oudste op de racekalender. Het is zelfs één van de weinige races die sinds de oprichting van het wereldkampioenschap Formule 1 altijd op de kalender heeft gestaan. Het wordt beschouwd als een klassieker en een van de meest prestigieuze races om aan deel te nemen. Samen met de 24 uur van Le Mans en de Indianapolis 500 behoort het tot de meest gerenommeerde races in de autosport.

Favorieten

Monaco is een van de weinige races die sinds de oprichting van het wereldkampioenschap Formule 1 op de kalender staat. Het wordt beschouwd als een klassieker en behoort tot de meest prestigieuze races in de autosport. Samen met de 24 uur van Le Mans en de Indianapolis 500 vormt het een van de beroemdste races ter wereld.

De dure jachten in de haven van Monaco en de peperdure auto in de straten van het prinsdom vormen het decor voor de race, die bekendstaat om zijn tunnel en nauwe bochten, waardoor inhalen erg moeilijk is. Daarom is de kwalificatie van cruciaal belang. Verstappen won de race op dit circuit op 28 mei 2023. Zal hij zichzelf in de GP Monaco 2024 kunnen opvolgen en weer belangrijke punten pakken om zijn wereldtitel te prolongeren?

Odds GP Monaco 2024

Een zege van Max Verstappen in Monaco levert bij de online bookmakers momenteel een maximale winstbonus op van 1,60 keer de inzet, wat iets hoger is dan de bonussen bij eerdere races. Als Leclerc in zijn thuisland de race wint, keren de online bookmakers maximaal 5,00 keer het ingezette bedrag uit. Mocht Lando Norris, na zijn tweede plaats in Imola, Verstappen voorbijstreven op de straten van Monaco, dan stijgen de quoteringen bij de Nederlandse Sportsbooks die legaal F1-weddenschappen aanbieden tot 5,50 keer de inzet. Winst door een van de andere coureurs die in Monaco starten, resulteert in quoteringen die in de dubbele cijfers lopen. Piastri staat genoteerd op 10,00, Sainz op 17,00, Perez op 19,00 en Alonso zelfs op 67,00! Raadpleeg de Gokken op Sport bookmakerspagina voor alle quoteringen en actuele wedmogelijkheden voor deze iconische Formule 1 race door de straten van het Europese ministaatje.

Datum en tijdstip GP Monaco 2024

De Formule 1 Grand Prix Monaco 2024 begint op vrijdag 24 mei met de eerste vrije training. De zeer belangrijke kwalificaties vinden plaats op zaterdag 25 mei. Aangezien de startopstelling in Monaco cruciaal is, belooft dit ook een spektakel te worden.

Online Wedden op Formule 1-races verhoogt de spanning tijdens het volgen van de race. Wilt u meedoen met de F1 Grand Prix Monaco 2024? Bekijk dan de bookmakerspagina van Gokken op Sport en ontdek de vele mogelijkheden om geld te verdienen aan de GP-overwinning van Verstappen.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.