Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Scoor de beste odds bij de oefeninterland Duitsland – Nederland

23 maart 2024

Door mee te spelen met Duitsland – Nederland via één de veilige, legale bookmakers die voetbalweddenschappen aan bieden maak je kans op het scoren van de beste odds! Wil je snel en gemakkelijk zien welke quoteringen de Sportsbooks hanteren? Check dan snel deze voorbeschouwing en bezoek daarna de Gokken op Sport.nl bookmakerspagina voor een duidelijk overzicht van de alle actuele pre-wedstrijd deals bij deze spetterende oefeninterland tussen de Duitsers en Oranje!

EURO 2024

Alles staat dit jaar in het teken van EURO 2024, de eindronde van het Europees kampioenschap voetbal. Dit jaar dat in Duitsland plaatsvinden. Het Nederlands elftal gaat komende dinsdag dus op bezoek bij het gastland. Het betreft een oefenduel, één van de laatste voordat op 14 juni 2024 het toernooi echt van start gaat. Nederland oefende vrijdagavond al tegen Schotland, dat ook aan dit EK zal deelnemen. In de aanloop naar EURO 2024 zal er vervolgens nog tegen Canada en IJsland gevoetbald worden.

Op 16 juni zal het Europees kampioenschap voetbal dan echt beginnen voor Nederland. Dar speelt het de eerste groepswedstrijd. Tegen wie zal ook dinsdagavond bekend worden als Wales en Polen het tegen elkaar opnemen voor de kans op een EK ticket. Als Oranje klaar is tegen Duitsland zal er dus snel gekeken worden naar de uitslag van Wales – Polen.

Head to Head

In de laatste zeven jaar speelde Duitsland en Nederland zeven keer tegen elkaar. Drie keer won Oranje, twee keer zegevierde de Duitsers en tweemaal eindigde het onderlinge duel onbeslist. De laatste was dit ook het geval. Toen speelde Nederland thuis en werd het 1-1 tegen de Die Mannschaft.

Het laatste bezoek aan Duitsland van het Nederlands elftal verliep succesvol. Op 6 september 2019 werd het 2-4 voor Oranje dat over het algemeen toch doelpuntenrijke duels speelt tegen de aartsrivalen uit het voetbal.

Favoriet

Bij de online bookmakers verwachten ze dan Duitsland dinsdag wint. Onze oosterburen zijn in voorbereiding op het EK in eigen land en zal volle bak gaan voor eigen publiek. Het Nederlands elftal is nog zoekende en kampt met wat blessuregevallen. Hierdoor zetten de bookmakers dus in op de Duitsers en start Oranje komende dinsdag niet als favoriet. Ook al is Nederland natuurlijk ook in voorbereiding op het EK. De speelde echter wel kwalificatiewedstrijden en de Duitsers hoefde dat als gastland niet.

De huidige vorm van Oranje beter dan die van Duitsland. Als we de laatste vijf duels erbij pakken. verloren van Turkije en Oostenrijk. Voor deze twee zeperds viel er een gelijkspel tegen Mexico te noteren. En als we nog verder teruggaan zien we dat de twee zeges werden behaald tegen Frankrijk en de Verenigde Staten. Nederland verloor al vier duels op rij niet en kreeg in de afgelopen vier interlands ook geen enkel doelpunt tegen. Ook is Nederland al drie uitwedstrijden op rij ongeslagen.

Odds Duitsland – Nederland

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem  stijgen het hardste als er gespeeld wordt op underdog Nederland. Bij de top bookmakers zien we dat er tot maximaal 4,00 het ingelegde speelbedrag uitbetaald wordt aan punters die hierop gokken via Gokken op Sport.nl.

Welke winst kan je dan pakken bij de goksites als je kiest voor Duitsland? Die odds lopen een stuk minder snel op. De bookies denken namelijk dat je bij deze weddenschap de hoogste winstkans hebt en gaan daardoor tot maximaal 1,89 keer uitbetalen als je deze voorspelling met succes plaatst.

De voorgaand ontmoeting is precies twee jaar geleden gespeeld, op 29 maart 2022. Toen eindigde het in 1-1, een gelijkspel dus. Wordt het komende dinsdag opnieuw een gelijkspel, dan zijn de VoetbalGokkers die daarop speelde de winnaar. Hun maximale beloning kan stijgen naar 3,70 keer het inlegbedrag!

Datum en tijdstip Duitsland – Nederland

Meespelen tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Het duel Duitsland – Nederland zal op dinsdag 26 maart 2024 plaatsvinden en om 20:45 uur van start gaan. Inzetten zal dus voor die tijd moeten gebeuren. Enige uitzondering is het live gokken, dit kan alleen tijdens de wedstrijd. Vergelijk, zet in en win via Gokken op Sport.nl! Voetbalpunters zullen online meerdere websites tegenkomen waarop ze hun voorspelling kunnen plaatsen.

Vergelijk al deze sites door via Gokken op Sport.nl de bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden naast elkaar te leggen. Via onze overzichtspagina kan je dat gemakkelijk doen door te kiezen voor Wedden op Duitsland – Nederland waarna er een snel overzicht verschijnt van de beschikbare veilige bookmakers en hun odds.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.