Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Scoor tot boven zes keer de inleg bij De Klassieker Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

05 april 2024

Aanstaande zondag is het weer zover, dan zullen Feyenoord en Ajax elkaar weer aantreffen in De Klassieker. De twee rivalen ontmoeten elkaar in De Kuip te Rotterdam. Vorig jaar hielden de teams elkaar daar in evenwicht. Wat gaat het dit seizoen worden in De Kuip? Scoor tot boven zes keer de inleg bij De Klassieker Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam via Gokken op Sport!

Eredivisie 2023-2024

Dit seizoen gaat het Feyenoord wat meer van een leien dakje dan Ajax. De Rotterdamse ploeg staat op de tweede plaats van de Nederlandse Eredivisie. Al is de eerste plaats niet gemakkelijk meer te bereiken doordat koploper PSV Eindhoven haar duels maar blijft winnen, hebben de Rotterdammers ook niet veel last van de nummer drie FC Twente. Ajax staat pas vijfde op de ranglijst. De Ajacieden hebben 21 punten minder dan de Rotterdammers. De Ajacieden strijden voor een plaats in de top vier om komend seizoen uit te mogen komen in minstens de UEFA Europa League.

Head 2 Head Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Van de laatste vijf ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip wonnen de Amsterdammers drie keer. Eenmaal won Feyenoord. Eenmaal werden de punten gedeeld. De laatste ontmoeting tussen de twee teams in Rotterdam was op 22 januari 2023. Die dag waren de teams aan elkaar gewaagd en deelden de punten bij een gelijkspel in De Kuip: 1-1. Feyenoord kwam met een doelpunt van Igor Paixão nog voor rust op voorsprong. Na de thee maakte Davy Klaassen de gelijkmaker in De Kuip Begin april vorig jaar speelden de teams ook de halve finale van de KNVB beker tegen elkaar. Die wedstrijd werd door Ajax gewonnen met 1-2. De Amsterdammers verloren vervolgens de finale van PSV Eindhoven (1-2).

Odds Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

De quoteringen van de Nederlandse bookmakers  mogen er zijn. Bij De Klassieker worden torenhoge beloningen uitgekeerd. In de diverse speltypen die de wedkantoren aanbieden lopen de odds hoog op. Een overwinning van Feyenoord levert tot 1.47 keer het speelbedrag op als er met succes wordt gewed op winst van de Rotterdamse ploeg in het traditionele 1×2 spelsysteem.

De hoogste beloningen die er te winnen zijn bij een correcte voorspelling op De Klassieker wordt uitbetaald bij een zege van Ajax. Als de ploeg van trainer John van ’t Schip wint, kan er tot 6.22 keer het speelbedrag gescoord worden bij wedkantoren op Gokken op Sport.

Heeft De Kuip aanstaande zondag geen winnaar op het veld? Dan wordt er tot 4.81 keer het speelbedrag uitgekeerd als Feyenoord en Ajax elkaar in evenwicht weten te houden en de punten in speelronde 29 met elkaar gaan delen

Gokken op Sport

Online gokken op sport is razend populair en wordt het meest gedaan bij wedstrijden zoals De Klassieker. De bookmakers weten dat en hebben vaak extra leuke acties lopen. Zet een free bet in en verhoog de kans op een succesvolle weddenschap. Een goede voorbereiding op de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax is cruciaal.

De Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax zal op zondag 7 april om 14:30 uur in De Kuip te Rotterdam gespeeld gaan worden. Zijn de rivalen aan elkaar gewaagd of zal er een ploeg winnen? Scoor bij betrouwbare bookmakers tot zes keer de inleg of ontdek nog hoge quoteringen op Feyenoord – Ajax via Gokken op Sport.nl

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.