Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Scoor tot vier keer de inleg bij WK voor dames kwartfinale Spanje – Nederland

08 augustus 2023

De Oranjeleeuwinnen staan in de kwartfinale van het WK 2023 voor vrouwen. Nadat de achtste finale werd gewonnen van Zuid-Afrika, gaan de Nederlandse dames zich opmaken voor de kwartfinale tegen Spanje. De Spaanse dames behoren tot de topfavorieten voor eindwinst dus er staat geen gemakkelijke klus te wachten voor de Leeuwinnen. Gaat Nederland door naar de halve finale? Scoor tot vier keer de inleg bij de kwartfinale op het WK voor dames Spanje – Nederland via Gokken op Sport.

Favoriet kwartfinale Spanje – Nederland

De Oranjeleeuwinnen hebben op het WK 2023 voor vrouwen nog geen wedstrijd verloren. De Spaanse damesploeg heeft dat wel, maar toch is Spanje favoriet als zij aanstaande vrijdag tegen Nederland uitkomen.

Dat heeft er vooral mee te maken dat onze Leeuwinnen de laatste drie duels tegen Spanje niet wisten te winnen. Twee jaar geleden vond de laatste ontmoeting plaats met het Spaanse dameselftal. Toen betrof het een oefenduel die verloren ging met 1-0. In 2018 wonnen de Spanjaarden ook al in een vriendschappelijke wedstrijd (2-0). In 2019 verloor Oranje in het Algarve beker toernooi met 2-0 van Spanje.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen is op 20 juli begonnen. Het Nederlands damesteam wist groepswinnaar te worden in een poule met Portugal, Verenigde Staten en Vietnam. Spanje werd tweede in de groepsfase met Costa Rica, Zambia en Japan in de poule.

De winnaar van deze kwartfinale kan het (weer) gaan opnemen tegen Japan of Zweden. Deze twee landen treffen elkaar ook aanstaande vrijdag in de kwartfinale.

Het WK voor dames duurt nog tot 20 augustus. Op die dag zal de finale gespeeld worden in de Australische hoofdstad, Sydney.

Odds Spanje – Nederland

De Nederlandse bookmakers zijn niet zuinig geweest met het indelen van de quoteringen bij deze kwartfinale. De hoogste quotering wordt zelfs gehanteerd als de Oranjeleeuwinnen zegevieren en doorgaan naar de halve finale. De bookmakers schroeven de odds bij winst van Nederland op tot maximaal 4.20 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel staan de odds op maximaal 3.55 keer het ingelegde geldbedrag ingedeeld. Dat is een hoge odds in 1×2 spelsysteem.

Mochten de Spaanse dames de Leeuwinnen uitschakelen, dan is het WK voor Nederland afgelopen, maar kunnen voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld tot 1.89 keer de inleg terugverdienen.

Neem ook de odds in de overige speltypen eens door en ontdek welke weddenschap het beste past bij jouw verwachtingen van de wedstrijd tussen Spanje – Nederland.

Gokken op dames Voetbal

Wie het WK 2023 voor dames al een beetje gevolgd heeft, weet hoe de Leeuwinnen ervoor staan. Er wacht de damesploeg van bondscoach Andries Jonker geen gemakkelijke wedstrijd tegen Spanje, maar niets is onmogelijk en dat is op dit WK wel gebleken. Toplanden als de USA, Duitsland en Brazilië hebben het WK al verlaten. Welk lot staat de Oranjeleeuwinnen te wachten?

De WK kwartfinale Spanje – Nederland wordt gespeeld op vrijdag 11 augustus. Het duel wordt gehouden in het Sky Stadion te Wellington in Nieuw-Zeeland en begint om 03:00 uur (Nederlandse tijd). Welke damesploeg mag zich gaan opmaken voor de halve finale tegen het oersterke Japan of verraderlijke Zweedse damesteam? Vul je voorspellingen in bij de bookmakers op Gokken op Sport en win!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.