Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Scoren met Gokken op Sport bij Ierland – Nederland

08 september 2023

Voetbalgokkers die het kijken naar Ierland – Nederland nog iets spannender willen maken kunnen via Gokken op Sport een voorspelling plaatsen. Alle Sportsbooks op deze site zijn legaal en betrouwbaar. Zo speel je op een verantwoorde wijze mee met het Nederlands elftal als het dit EK kwalificatieduel in Dublin aanvangen. 

Favoriet bij Ierland – Nederland

Volgens de online bookmakers bestaat er een grote kans dat Nederland dit duel wint. Volgens de statistieken die top bookmakerskantoor Unibet.nl hanteert is de kans dat Oranje drie punten pakt zelfs meer dan vijftig procent! Een voorspelling op een Nederlandse zege zou dus zomaar de winnende weddenschap kunnen zijn!

Ook inzetten op een gelijkspel of een zege voor thuisland Ierland is een goede optie, want bij deze weddenschappen lopen de odds snel en hoog op. De winstkans ligt daar uiteraard wel een stuk lager, maar de beloning is er dan ook naar als deze gewaagde voorspelling toch uitkomt!

EK kwalificatie EURO 2024

Het Nederlands elftal zit ingedeeld in Poule B. De beste twee landen uit deze poule plaatsen zich voor het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland. Dat toernooi wordt volgend jaar gehouden. Ierland – Nederland is een duel uit de zesde speelronde, maar Oranje heeft tot nu toe slechts drie wedstrijden gespeeld. Het miste in juni twee kwalificatieduels doordat het zich had geplaatst voor de Final Four van de Nations League.

Ierland – Nederland is het tweede duel van deze week. Op donderdag speelde Nederland in Eindhoven al tegen Griekenland. Frankrijk staat na vijf speelronden bovenaan in Poule B. De Franse equipe lijkt nu al zeker van een EK ticket en dus richt Oranje zich op plek twee, want ook die geeft recht op deelname aan dat EK. Mocht Nederland als derde eindigen, dan is er ook nog een play-off waarin het EK ticket verdient kan worden. Wint Nederland van Ierland? Dan is de tweede plek een serieuze optie en kan die extra wedstrijd wellicht vermeden worden.

Odds

Spelers die via Gokken op Sport een voorspelling plaatsen bij de online bookmakers kunnen in het 1×2 spelsysteem de hoogste odds scoren als Ierland wint. Bij de Nederlandse top bookmakers Jack’s, Unibet, Circus.nl en Bet365 stijgen de quoteringen zelfs naar een maximum van 4,50 keer het inlegbedrag

Ook bij een gelijkspel tussen beide voetballanden moeten de wedkantoren de portemonnee flink opentrekken. Uitbetalingen tot 3,90 keer de inlegwaarde zijn vrij normaal bij de Nederlandse Sportsbooks die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in ons land.

De meeste Voetbalgokkers verwachten en spelen op een winnend Nederland. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 spelsysteem staan momenteel op 1,70 keer het ingelegde speelbedrag. En dat betekent dat elke tien euro die wordt ingezet 17 euro wordt als Oranje van Ierland wint! Daardoor smaakt een zege van Oranje extra zoet!

Gokken op Voetbal

Meespelen met Ierland – Nederland? Bekijk alle actuele actuele odds voor dit EK kwalificatieduel in Dublin op de Gokken op Sport bookmakerspagina en scoor met een winnende weddenschap via één van de veilige Nederlandse wedkantoren.

Was je te laat voor het meespelen met Nederland – Griekenland? Plaats je voorspelling voor Ierland – Nederland vóór zondag 10 september 20:45 uur, want dan begint deze wedstrijd tussen de Ierse en Nederlandse voetballers. Weddenschappen geplaatst tijdens of na de aftrap worden verwerkt volgens de dan geldende live betting odds. Zet dus op tijd in, vergelijk de odds en win via Gokken op Sport!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.