Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Tennis: voorspel de winnaar van de Australian Open 2024

19 januari 2024

De Australian Open is traditioneel het eerste Grand Slam toernooi in een kalenderjaar. Ook in 2024 wordt er Down Under geopend met dit hardcourtoernooi. Wie wordt de opvolger van Novak Djokovic die vorig jaar won? Volgt hij zichzelf op of gaat een ander(e) (favoriet) met de titel aan de haal? Voorspel de winnaar van de Australian Open 2024 via Gokken op Sport.nl en sla een ace bij de online bookmakers die in Nederland tennisweddenschappen aanbieden! 

Australian Open 2024

De Australian Open 204 zijn de 112e uitgave van dit toernooi, dat tot de vier grootste tennismeetings ter wereld behoort. Alleen Wimbledon, Roland Garros en de US Open kunnen hetzelfde zeggen. In Australië wordt er sinds 1905 gestreden om de titel. Vorig jaar lukte Djokovic het om te winnen. Hij volgde daarmee 2022 winnaar Rafael Nadal op. Hij is er dit jaar door een blessure niet bij. Djokovic wel.

Head to Head Djokovic versus Alcaraz

Het toernooi begint aan haar tweede en laatste week en dus zijn er al een paar favorieten naar huis. Eén van de grootste favorieten moest echter al voordat de Australian Open 2024 begon afhaken. De winnaar van 2022 Rafael Nadal was bezig aan een comeback maar moest op het laatste moment toch forfait geven. Daarmee is de favorietenrol van Djokovic alleen maar groter geworden. Hij is bij alle bookmakers de absolute topfavoriet. Zelfs Carlos Alcaraz kan daar niet aan tippen. Als we kijken naar de erelijst van beide spelers, dan zien we dat Djokovic in Australië al tien keer won en daarmee alltime recordhouder is. Alracaz kroonde zichzelf nog nooit als winnaar in Melbourne. Wel won hij andere Grand Slam titels, maar ook daarin is Djokovic nog altijd ruimschoots de meerdere in de Head to Head statistieken. En dat zien we terug in de outrighht odds bij het huidige toernooi van 2024.

Odds Australian Open 2024

De meeste Nederlandse ijzers in het vuur liggen helaas al uit het toernooi. Hun outrights odds waren ook niet fantastisch, dus verrassend is dat ook niet. Eén speler uit ons land maakt nog wél kans op de titel in het herenenkelspel en dat is Tallon Griekspoor. Zijn outrights odds staan momenteel op x500,00 keer de inleg als hij wint in Melbourne. De Minaur is de eerste van de beste vijf spelers die nog in het toernooi zetten. Hij staat tegen een quotering van 31,00 keer de wedwaarde in de boeken. Vierde is Medvedev. Hij is bij de online bookmakers goed voor maximaal 13,00 keer het ingelegde speelbedrag, terwijl Sinner met odds tot maximaal x5,00 keer derde is in de rankings van de Sportsbooks. Tweede in de kanshebberslijstjes van de wedkantoren is de Spanjaard Alcaraz. Hoewel hij niet aan zijn ontbrekende landgenoot Nadal kan tippen qua erelijst is hij wel minstens zo’n groot talent. Hij won op jonge leeftijd al heel veel wedstrijden en toernooien. Alcaraz stond zelfs al een tijdje op nummer 1 in de ATP wereldranglijst. Maar daar is nu Djokovic weer de koploper. En dat is hij ook bij deze Australian Open 2024. De odds voor Alcaraz als eindwinnaar liggen dan ook hoger dan die van Djokovic. Speel je met succes op Alcaraz dan kan je daarmee momenteel maximaal 3,80 keer de inlegwaarde mee verdienen. De beloning bij een weddenschap op Djokovic als toernooiwinnaar zorgt bij een zege van hem in de finale voor maximale winstbonussen van 2,10 keer de inzetwaarde.

Datum en tijdstip Australian Open 2024

Zet wel op tijd in, want de finale van de Australian Open 2024 is op zondag 28 januari. Zodra de eindstrijd is geopend vervallen de deals behorende bij de pre-wedstrijd weddenschappen. Vanaf dat moment is live gokken nog de enige wedoptie. Let daarbij wel op het tijdverschil met Nederland. De wedstrijden in de Australian Open worden in de Nederlandse nacht gespeeld. Hierdoor is op tijd vergelijken en inzetten nog belangrijker. Vergelijk nu alle odds op Gokken op Sport.nl en pak de beste quoteringen bij het Wedden op Tennis! Zet wel op tijd in, want de finale van de Australian Open 2024 is op zondag 28 januari. Dat is dus in de nacht van zaterdag 27 januari op zondag de 28ste. Ben jij straks één van de winnaars bij de bookmakers als de Australian Open 2024 is afgelopen?

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.