Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Laatste test voor WK voetbal voor topfavoriet USA tegen Wales

05 juli 2023

Het WK 2023 voor vrouwen start op 20 juli in Australië en Nieuw-Zeeland. Eén van de topfavorieten op het WK voor vrouwen is het damesteam uit de USA. De Oranje Leeuwinnen spelen op 27 juli tegen de Amerikaanse damesploeg. Aanstaande zondag zwaait het damesteam af tegen Wales. Kan het Welsh  damesteam de Amerikaanse vrouwenploeg verslaan en met wat minder vertrouwen op het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland sturen? Vergelijk de Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport met elkaar en speel mee. 

Favorieten USA – Wales

De damesteams uit de USA en Wales hebben elkaar nog niet eerder ontmoet, maar de Amerikanen zijn favoriet in deze oefenwedstrijd. Deze eerste ontmoeting ooit vindt plaats in de Amerikaanse stad San Jose waar zondag de wedstrijd gespeeld gaat worden in het PayPal Park. De bookmakers verwachten dat de Amerikaanse dames zich weer van de sterkste kant zullen laten zien, maar Wales wordt zeker niet onderschat.

Er had niet veel aan gescheeld en ook de damesploeg uit Wales zal naar het WK 2023 gaan. De ploeg van bondscoach Gemma Grainger werd in de finale van de kwalificaties play-offs gepasseerd door Zwitserland. De vrouwenploeg uit de USA had weinig moeite zich te plaatsen voor het WK. Het vrouwenteam van bondscoach Vlatko Andonovski treft onze Leeuwinnen in de poulefase van het WK.

WK 2023 vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen wordt in twee gastlanden gespeeld. Australië en Nieuw-Zeeland zijn de twee landen die het toernooi voor vrouwen organiseren. In totaal doen er 32 landen mee en dat is voor het eerst. Op het vorige WK in 2019 mochten 24 landenteams deelnemen.

Het is dus inmiddels wel duidelijk dat het vrouwenvoetbal ook wereldwijd steeds populairder aan het worden is, ook bij online Voetbalgokkers. Het WK begint op 20 juli met de openingswedstrijden Nieuw-Zeeland – Noorwegen en Australië – Ierland. Het wereldkampioenschapstoernooi duurt nog tot 20 augustus.

Odds USA – Wales

De quoteringen bij deze oefenwedstrijd tussen de USA en Wales staan het hoogst ingedeeld bij een zege van Wales. In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij de Nederlandse bookmakers op maximaal 3.30 keer het speelbedrag ingedeeld als het Welsh damesteam wint.

Mochten de teams aanstaande zondag aan elkaar gewaagd zijn in het PayPal Park stadion dan keren de bookies tot 3.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze weddenschap met succes wisten te plaatsen bij de wedkantoren.

De bookmakers gaan tot 1,74 keer het speelbedrag uitkeren als de Amerikaanse tegenstander van de Leeuwinnen hun uitzwaaiwedstrijd tegen Wales winnen.

Gokken op vrouwenvoetbal

Gokken op vrouwenvoetbal werkt bij de bookmakers op dezelfde manier als dat we dat kennen bij mannenvoetbal. De wedkantoren bieden vaak zeer goede quoteringen bij wedstrijden van topvoetballanden zoals de USA. De oefenwedstrijd tussen de USA en Wales wordt op 9 juli gespeeld. Het duel begint om 22:00 uur (Nederlandse tijd). Tot dit tijdstip kan er gewed worden in de pre-fase. Daarna is live wedden op USA – Wales ook mogelijk bij de bookmakers op Gokken op Sport.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.