Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Tourpoultje: gokken op de Tour de France 2023!

26 juni 2023

De Tour de France is voor veel mensen een lekkere afwisseling tijdens hun zomervakantie in de achtertuin, op een Waddeneiland of een tropische badplaats. Ook dit jaar zullen velen van hen weer deelnemen aan een Tourpoultje. Door in te zetten via de Nederlandse Sportsbooks kan er met zo’n poultje ook flink wat geld verdiend worden. Voorspel de juiste eindwinnaar van de Tour via Gokken op Sport en sprint naar de beste Tour de France 2023 odds!

Favorieten Tour de France 2023

De Nederlandse wielerploeg Jumbo Visma kraaide vorig jaar victorie door met Jonas Vingegaard de eindwinst te grijpen in de Ronde van Frankrijk. Vingegaard is ook nu weer één van de topfavorieten bij de bookmakers. Tadej Pogacar is volgens de bookies zijn grootste belager. De Sloveen won de Tour in 2020 en 2021. Vorig jaar eindigde hij als tweede achter de Deen Vingegaard.

Outsiders voor winst zijn er eigenlijk niet. De mannen die achter het duo komen maken ook volgens de wedkantoren weinig tot geen kans om daadwerkelijk de eindzege te pakken in deze 110e Ronde van Frankrijk. Als Vingegaard en Pogacar toch tegenvallen, dan maakt volgens de bookmakers Jai Hindley nog de meeste kans om het geel naar Parijs te brengen. De Australische renner gaat daarmee andere outsiders als Enric Mas, Ben O’Connor, Adam Yates, Richard Carapaz en Romain Bardet vooraf.

De Ronde van Frankrijk

Het wielerseizoen begint altijd in januari met de Tour Down Under en eindigt normaal gesproken met de Ronde van Lombardije. In het seizoen zijn er altijd een aantal hoogtepunten. Bij de eendagskoersen zijn dat Ronde van Vlaanderen en Parijs – Roubaix. Voor de ronderenners is het vooral uitkijken naar de drie grote ronden: de Giro, de Vuelta en natuurlijk de Tour.

De Ronde van Frankrijk is van alle koersen verreweg de meest bekende en populairste. Al in 1903 werd de eerste editie verreden. In het begin wonnen er vooral Fransen, tegenwoordig komen de winnaars uit allerlei landen. Nederlandse winnaars zijn er ook, al zijn dat er niet veel. Jan Janssen was ooit de eerste, Joop Zoetemelk is de voorlopig laatste Nederlandse Tourwinnaar. Gezien de favorieten van dit moment is de kans niet heel groot dat daar dit jaar verandering in gaat komen.

Odds Tour de France 2023

Een tweede Tourzege op rij voor Jumbo Visma kopman Jonas Vingegaard levert tot maximaal x2,10 keer het gekozen wedbedrag op. Daarmee is de Deen in Nederlandse dienst net iets minder waard dan zijn grote concurrent Pogacar.

Poggy boy, zoals zijn bijnaam is, levert wielergokkers die voor de start van de Tour hun voorspelling plaatsen namelijk tot maximaal x2,20 keer hun inlegwaarde op.

Bij een Tourzege van Jai Hindley al tot x17,00 keer het stortingsbedrag bij plaatsing van deze weddenschap uitbetaald. En daarmee liggen zijn odds nog relatief laag.

Als bijvoorbeeld Enric Mas zijn allereerste eindzege in de Tour behaald, dan wordt er door de bookmakers tot maximaal 25,00 keer de inlegwaarde uitbetaald. En bij Ben O’Connor is de pre-race quotering al x34,00. Voor oud-Giro winnaar Richard Carapaz en Adam Yates geldt een quotering van x41,00. De Fransman Romain Bardet, rijdend in Nederlandse dienst voor Team DSM,  is zelfs al 51,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op de Tour de France

Wedden op Wielrennen is voor echte liefhebbers altijd al leuk, maar de Tour is toch nog net even iets anders. Ook echte wielerfans gaan helemaal los tijdens de Ronde van Frankrijk. Ze nemen het dan op tegen punters die gedurende het seizoen zich niet laten horen of zien, maar tijdens de Tour wél het geluk beproeven.

Veel Voetbalgokkers benutten de zomerstop in de voetbal ook voor het Wedden op de Tour de France. Bekijk alle actuele odds en deals voor de Tour eindwinst en de etappezeges gedurende deze drie weken durende wielerkoers op de Gokken op Sport bookmakerspagina.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.