Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

UEFA Champions League odds: verdubbel je inleg als PSV van Arsenal wint!

10 december 2023

De laatste groepswedstrijd van PSV in Poule B van de UEFA Champions League groepsfase is niet meer van belang voor de eindstand in de groep. Dat betekent dat PSV vrijuit kan voetballen als op dinsdag 12 december de Engelse topclub Arsenal op bezoek komt. De online bookmakers zien de Eindhovenaren als favoriet, maar weten ook dat Arsenal een ijzersterk seizoen draait. Hierdoor kan je bij winst van PSV gemakkelijk het dubbele van je inleggeld winnen! Speel mee met PSV – Arsenal en zet in via Gokken op Sport!

UEFA Champions League

PSV en Arsenal zitten samen met RC Lens (Frankrijk) en Sevilla (Spanje) in Groep B. Sevilla en Lens strijden aanstaande dinsdag om de derde plek. Deze geeft na de winterstop recht op deelname aan het UEFA Europa League toernooi. PSV weet zich nu al verzekerd van overwintering in de UEFA Champions League dankzij de tot nu toe acht behaalde punten in deze groepsfase. Dat kunnen er dinsdag eventueel elf worden als er in het eigen Philips Stadion gewonnen wordt van Arsenal. De Engelse Premier League club staat momenteel bovenaan in Poule B en heeft nu 12 punten. PSV kan de Britse formatie dus niet meer achterhalen, maar winst in de thuiswedstrijd tegen The Gunners levert nog wel een slordige drie miljoen euro op!

Head to Head PSV – Arsenal

PSV en Arsenal treffen elkaar dinsdag voor de vierde keer in twee jaar tijd. Vorig seizoen zaten beide clubs in dezelfde poule tijdens de UEFA Europa League groepsfase. PSV verloor toen uit met 0-1 en won vervolgens de thuiswedstrijd met 2-0. Dit seizoen ging PSV direct in speelronde één al naar Londen. Daar kwam het van een koude kermis thuis, omdat Arsenal in die wedstrijd veel en veel beter bleek dat het toenmalige elftal van PSV trainer Peter Bosz. Inmiddels lijkt PSV haar ideale opstelling gevonden te hebben en groeit de hoop in Eindhoven dat er dit keer wel partij geboden kan worden. Wellicht is een overwinning, net als vorig seizoen, wel een optie tegen de huidige koploper van de Engelse Premier League.

Odds PSV – Arsenal

Al die statistieken en verwachtingen zorgen ervoor dat de pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem altijd hoge beloningen opleveren. Zelfs bij winst van favoriet PSV verdubbelen Voetbalgokkers hun inleg! De maximale quoteringen in de pre-wedstrijd fase staan op 2,48 keer de wedwaarde.

Boekt Arsenal een zege in Eindhoven? Dan ligt de vergoeding vanuit de online bookmakers nog een stuk hoger. De top wedkantoren die in Nederland actief mogen zijn in het online aanbieden van voetbalweddenschappen betalen dan tot maximaal 2,75 keer het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die dit in de pre-wedstrijd fase goed voorspelde via het 1×2 spelsysteem.

Een gelijkspel levert de hoogste quotering bij dit UEFA Champions League duel op. Komt er in deze zesde en laatste speelronde van de groepsfase geen winnaar op het veld, dan zijn de online voetbalgokkers de echte winnaars. Zij ontvangen tot maximaal x3,90 keer het gestorte wedbedrag.

Gokken op Voetbal

Bij het online Gokken op Voetbal dien je rekening te houden met een aantal regels. Allereerst natuurlijk de voorwaarden van het wedkantoor, maar ook de richtlijnen rondom het tijdig plaatsen van de voorspelling. Weddenschappen op PSV – Arsenal tegen de pre-wedstrijd quoteringen zullen voor dinsdag 12 december 18:45 uur geplaatst moeten worden. Op dat moment wordt er namelijk afgetrapt in het Philips Stadion te Eindhoven. Alle voorspellingen die dan nog verwerkt moeten worden of binnenkomen bij de Sportsbooks zullen volgens de dan geldende live gokken odds geplaatst worden. Zet dus op tijd in op tegen de beste odds mee te spelen met dit Champions League toetje van PSV tegen Arsenal!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.