Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Verdubbel minimaal de inleg bij een correcte weddenschap op Hammarby IF – FC Twente

31 juli 2023

In de Tele2 Arena te Stockholm speelt FC Twente aanstaande donderdag tegen Hammarby IF. De ploeg uit Enschede speelt de return tegen de Zweedse ploeg in de voorronde van de Europe Conference League. Vorige bewezen de Tukkers de Zweedse club baas te kunnen zijn door voor eigen publiek met 1-0 te winnen. Profiteert FC Twente van die voorsprong en wint het ook de return? Verdubbel de inleg via de beste bookmakers bij Gokken op Sport.

Favoriet Hammarby IF – FC Twente

FC Twente was vorige week al favoriet in de heenwedstrijd van deze voorronde van de Conference League en is dat donderdag weer. De Zweedse ploeg krijgen de hoogste pre-odds mee als zij weten de winnen van de Nederlandse ploeg uit Twente. Dit hebben de Tukkers vooral te danken aan de gewonnen wedstrijd van vorige week. FC Twente won dankzij een doelpunt van Sem Steijn.

Ook Europees gezien hebben de Tukkers een iets betere status weten op te bouwen dan Hammarby. Al laat de Zweedse ploeg zich de laatste seizoen wel steeds vaker zien in Europese toernooien.

UEFA Europe Conference League

Het is het derde seizoen van de UEFA Conference League dat in september echt gaat beginnen. Het Italiaanse AS Roma en Engelse West Ham United wisten het toernooi al te winnen. In de eerste editie wist Feyenoord het nog tot de finale te schoppen, maar moest in de eindstrijd buigen voor de Romeinen. Vorig seizoen won West Ham United de finale door Fiorentina uit te schakelen.

Odds Hammarby IF – FC Twente

De bookmakersbeloningen kunnen torenhoog oplopen bij een correcte voorspelling op deze return van FC Twente. De hoogste quotering die de bookmakers hanteren staan bij winst van de Zweedse ploeg. Als Hammarby wint wordt er tot 4.20 keer het wedbedrag uitgekeerd.

Een gelijkspel kan ook heel wat waard zijn, als de voorspelling is gedaan bij één van de bookmakers op Gokken op Sport. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 3.40 keer het speelbedrag al.

Dan de quoteringen bij winst van FC Twente. Mochten de Tukkers de overwinning boeken en winnen van de Zweedse ploeg, dan kunnen voetbalgokkers tot 1.75 keer het speelbedrag teruggestort krijgen van de bookmakers.

Gokken op Hammarby IF – FC Twente

Iedere voetballiefhebber of voetbalgokker 24 jaar of ouder kan een weddenschap plaatsen bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport. Veel kennis is er niet nodig om een weddenschap te plaatsen, maar met een goede voorbereiding is de kans van scoren wel groter. Op de website Gokken op Sport kunnen bookmakers met elkaar vergeleken worden en kunnen gokkers gemakkelijk uitvinden waar de beste odds te scoren zijn. Wil je ook eens meespelen? Ga dan naar de bookmakerspagina en zet in.

Weddenschappen dienen voor donderdag 3 augustus binnen te zijn. De wedstrijd Hammarby IF – FC Twente wordt die dag om 20:00 uur gespeeld. De Tukkers treffen hun Zweedse tegenstander in de Tele2 Arena te Stockholm. Speel mee en zet in via Gokken op Sport en wie weet staat het geluk aan jouw kant bij een voorspelling op Hammarby IF – FC Twente!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.