Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Verslaan de Leeuwinnen de damesploeg uit België in oefenduel voor WK2023?

28 juni 2023

Het is nu echt aftellen tot het WK2023 vouwen begint in Australië en Nieuw-Zeeland. Op 20 juli gaat het dan echt beginnen. De Oranje Leeuwinnen zijn er klaar voor en zwaaien aanstaande zondag uit met een wedstrijd tegen België in Kerkrade. Het belooft een mooie derby te worden waar de bookmakers flink wat quoteringen voor over hebben. Verslaan de Leeuwinnen de Belgische dames in oefenduel voor WK2023? Scoor de beste deals bij Nederland – België (V) via Gokken op Sport.nl!

Favoriet Leeuwinnen – België

In deze derby der Lage Landen zijn de Nederlandse vrouwen favoriet. De Leeuwinnen wonnen de laatste jaren de meeste duels van de Belgische dames. Twee jaar geleden werd een oefenduel zelfs nog met 1-6 gewonnen door de Oranje Leeuwinnen. Op het EK 2017 werden de Nederlandse dames kampioen en versloegen de Belgen in de poulefase met 1-2.

Zegevierden de Red Flames de laatste jaren dan nooit van de Leeuwinnen? De laatste zege van de Belgische dames tegen Nederland was op 24 november 2016. Op die dag werd een oefenduel met 3-2 gewonnen door de Belgische vrouwenploeg.

WK 2023 vrouwen

Voor de Leeuwinnen is de oefenwedstrijd tegen België de laatste test voordat de dames naar Nieuw-Zeeland gaan. Het elftal van bondscoach Andries Jonker speelt daar tegen Portugal, de Vereinigde Staten en Vietnam. De Belgische dames hebben zich niet geplaats voor het WK. Voor de Red Flames is deze oefenwedstrijd vooral een wedstrijd om vertrouwen te tanken voor de UEFA Nations League voor vrouwen die in september beginnen met een thuiswedstrijd tegen Nederland.

Odds Leeuwinnen – België

Bij de bookmakers wachten niet op het WK 2023 en schroeven de quoteringen bij de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen al hoog op. Bij winst van de Belgische dames kan de hoogste pre-odds van dit duel gescoord worden. De maximale quotering bij winst van de Red Flames is 15.00 keer het speelbedrag dat je hebt achtergelaten.

Wordt het resultaat van de derby van zondag een gelijkspel? Dan kan er bij de wedkantoren tot maximaal 6.50 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de bookmakers op Gokken op Sport!

Bij een zege van de Oranje Leeuwinnen gaan de bookmakers met hun quoteringen in het 1×2 spelsysteem niet verder dan 1.11 keer het speelbedrag. Wil je meer uit winst van de Leeuwinnen halen? Check de diverse speltypen bij de bookmakers zoals correct score combinatie of over/under speelsystemen.

Gokken op vrouwenvoetbal

Heb je nog nooit gewed op vrouwenvoetbal? Dan is de oefenwedstrijd Nederland – België daar een mooie gelegenheid voor. Een derby der lage landen is altijd iets specialer. Bereid een weddenschap goed voor door de bookmakers met elkaar te vergelijken op Gokken op Sport. Live wedden op deze uitzwaaiwedstrijd van de Leeuwinnen kan ook. Het voordeel hiervan is, dat je tijdens het duel kunt inzetten op het team dat volgens jouw wint of welke speelster scoort.

De oefenwedstrijd wordt op zondag 2 juli om 20:45 uur gespeeld in het stadion van Roda JC in Kerkrade. Winnen de Leeuwinnen hun uitzwaaiduel op weg naar het WK voor vrouwen? Speel bewust en verantwoord mee door in te zetten bij de betrouwbare bookmakers op Gokken op Sport.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.