Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Verslaat Feyenoord het AS Roma in zestiende finale Europa League?

12 februari 2024

In De Kuip staat aanstaande donderdag een mooie affiche op het programma van Feyenoord. De Rotterdammers spelen die dag tegen AS Roma. Het betreft de zestiende finale van het toernooi dat vorig seizoen door Sevilla FC werd gewonnen. Verslaat Feyenoord het AS Roma in zestiende finale Europa League en boekt het daarmee een goede uitgangspositie voor de return in Rome? Vind de beste odds en bookmakers op Gokken op Sport en speel mee!

Statistieken Europa League

Nu de zestiende finales van de Europa League zijn aangebroken zijn er nog 32 teams die het Europese toernooi kunnen winnen. Feyenoord is er daar één van. De Rotterdammers wisten de zestiende finales van de Europa League te halen vanuit de poulefase van de Champions League. Daarin werden de Rotterdammers derde en mogen zich nu gaan opmaken voor de wedstrijd tegen AS Roma. De Italiaanse ploeg werd tweede in de groepsfase van de Europa League. De Romeinen moesten SK Slavia Praag voor zich dulden. Deze week treffen de teams elkaar in de heenwedstrijd. Volgende week volgt de return in Rome en zal beslissen welke ploeg naar de achtste finales doorstroomt.

Head 2 Head

Feyenoord en AS Roma zijn geen vreemden meer van elkaar. In de laatste twee jaar speelden de teams driemaal eerder tegen elkaar. Vorig jaar in de kwartfinale van de Europa League werd Feyenoord verslagen in Rome met 4-1. In De Kuip wisten de Rotterdammers de heenwedstrijd wel te winnen met 1-0. In 2022 speelden de teams de finale van de Conference League tegen elkaar. Ook toen was de Romeinse club een maatje te groot voor de Rotterdamse ploeg. In het Air Albania Stadion te Tirana werd het 1-0 voor AS Roma door een doelpunt van Nicolo Zaniolo die inmiddels bij Aston Villa speelt.

Odds Feyenoord – AS Roma

De pre-odds zijn niet aan te slepen bij deze kraker tussen Feyenoord en de Italiaanse ploeg. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een zege van de Romeinen. Als AS Roma wint in Rotterdam-Zuid keren de bookmakers tot 3.82 keer het speelbedrag uit.

Zijn de teams in De Kuip even sterk, dan kan er via de wedkantoren op Gokken op Sport tot maximaal 3.58 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Een overwinning van trainer Slot en zijn mannen levert ook een leuke beloning op. Bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers keren de bookmakers tot 2.00 keer het speelbedrag uit.

Datum en tijdstip Feyenoord – AS Roma

Wie een gokje wil wagen op deze wedstrijd in de zestiende finale van de UEFA Europa League Feyenoord – AS Roma dient er donderdagavond vroeg bij te zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 15 februari al om 18:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Winnen de Rotterdammers ook dit keer weer voor eigen publiek van de Italiaanse ploeg uit Rome?

Gokken op Sport vermeldt de betrouwbaarste bookmakers van ons land op de website om veilig en verantwoord te kunnen wedden op onder andere Europa League wedstrijden. Meespelen? Ga naar de bookmakerspagina en vergelijk de wedkantoren met elkaar of neem eerst wat instructies door om goed voorbereid te wedden op Feyenoord – AS Roma!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.