Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Voorspel de kraker in de Johan Cruijff Schaal: Feyenoord – PSV

01 augustus 2023

Het Nederlandse voetbalseizoen begint aanstaande vrijdag met een kraker van jewelste. Feyenoord Rotterdam en PSV Eindhoven treffen elkaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Welke ploeg pakt de eerste prijs van het voetbalseizoen 2023-2024? Voorspel de kraker in de Johan Cruijff Schaal: Feyenoord – PSV via Gokken op Sport!

Favoriet Johan Cruijff Schaal

De  Johan Cruijff Schaal wordt gespeeld tussen de landskampioen en bekerwinnaar van het voorafgaande seizoen. De Rotterdamse club werd in mei dit jaar gehuldigd tot landskampioen van Nederland. PSV wist de bekerfinale van Ajax te winnen.

De regerend landskampioen wordt als favoriet van deze 27ste editie van de Johan Cruijff Schaal aangewezen. De sterke reeks die de Rotterdamse ploeg van trainer Arne Slot vorig seizoen heeft geboekt, zorgt er nu ook voor dat de wedkantoren de Feyenoorders als licht favoriet aanwijzen.

Johan Cruijff Schaal 2023

De Nederlandse supercup draagt sinds 1996 de naam Johan Cruijff Schaal. Inmiddels zijn er 25 edities gehouden. In 2020 werd de Supercup niet gespeeld om de coronamaatregelen die toen werden nageleefd. PSV Eindhoven won de schaal vorig jaar door van Ajax te winnen. Feyenoord won de trofee in 2018 voor het laatst na een zege op de Eindhovense ploeg.

In totaal nam PSV Eindhoven de trofee dertien keer eerder mee naar huis. Ajax Amsterdam wist de schaal negen keer te veroveren. De zilverkleurige schaal ging viermaal mee naar Rotterdam-Zuid.

Odds Feyenoord – PSV

De quoteringen bij de Johan Cruijff Schaal zijn het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Als de landskampioen en de bekerwinnaar van seizoen 2022-2023 elkaar in evenwicht houden dan keren de bookmakers tot maximaal 3.60 keer het speelbedrag uit.

Wint PSV Eindhoven de eerste prijs van het nieuwe seizoen? Dan keren de bookmakers een maximale beloning van 3.25 keer de inleg uit. Die pre-odds is gelijkwaardig met die bij een gelijkspel.

De bookmakers hebben ook bij winst van Feyenoord hoge odds klaarstaan. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 2.17 keer de inleg ingedeeld als de Rotterdamse club na vijf jaar weer de schaal weten te veroveren.

Scoren via een ander speltype kan ook. Vergelijk de diverse speltypen met elkaar bij de beste bookmakers. Ontdek de odds in speltype handicap of maak een mooie bookmakersdeal in het Correct Score combinatie speltype. Mocht Feyenoord met 1-0 winnen dan kan er tot 9.00 keer de inleg gewonnen worden. Winnen de Eindhovenaren met 0-2? Dan lopen de odds al op tot 17.00 keer het speelbedrag dat er is gestort bij één van de wedkantoren op Gokken op Sport.

Gokken op Feyenoord – PSV

De Nederlandse bookmakers maken het voorspellen van de Johan Cruijff Schaal 2023 nog leuker door de odds in de pre-fase wat op te schroeven. Of je nou een weddenschap plaats op winst van de Rotterdamse ploeg of op een doelpunt van een PSV speler, de quoteringen zijn om te smullen.

Wil je ook een weddenschap plaatsen? Dan kan dat tot vrijdag 4 augustus 20:00 uur. Op dat tijdstip begint de strijd om de Johan Cruijff Schaal in De Kuip te Rotterdam. Er kan ook live gewed worden via dezelfde bookmakerskantoren als bij de weddenschappen in de pre-fase. Je vindt de beste bookmakers op Gokken op Sport!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.