Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wedden op Eredivisie AZ Alkmaar – sc Heerenveen

19 oktober 2023

In het AFAS Stadion vindt aanstaande zaterdag de ontmoeting plaats tussen AZ Alkmaar en sc Heerenveen. De Alkmaarders draaien mee in de top drie terwijl sc Heerenveen strijdt voor elke punt om niet bij de degradatieteams te komen. Welke ploeg gaat aanstaande zaterdag drie punten pakken in Alkmaar? Vergelijk, zet in en win hoge odds door te wedden op het Eredivisie duel AZ Alkmaar – sc Heerenveen via Gokken op Sport!

Eredivisie

Dit weekend spelen de Eredivisie clubs in de negende speelronde van het toernooi. Na acht wedstrijden heeft PSV de meeste punten binnengehaald. De Eindhovense ploeg heeft nog geen punt laten liggen en heeft 24 punten. AZ Alkmaar staat daar met 22 punten net onder. De Alkmaarders moesten in twee wedstrijden de punten delen.

Sc Heerenveen heeft het een stuk lastiger gehad in het eerste deel van het Eredivisie seizoen 2023-2024. De Friese club staat pas dertiende en heeft zeven punten. In de laatste zes wedstrijden werd er één punt gepakt. De grootste nederlaag liep sc Heerenveen op bij Feyenoord. Op 16 september won de regerend kampioen met 6-1 in De Kuip van sc Heerenveen.

Head 2 Head

In de laatste vijf wedstrijden tussen AZ en sc Heerenveen in Alkmaar won de club in Noord-Holland er drie, werd het eenmaal een gelijkspel en wist sc Heerenveen ook eenmaal tot winst te komen. Sc Heerenveen wist in 2019 drie punten te pakken in Alkmaar. Er werd toen zelfs zesmaal gescoord. Twee doelpunten kwamen van AZ en de overige vier van Heerenveen (2-4). De laatste ontmoeting in het AFAS Stadion dateert van 1 april dit jaar. De teams kwamen die dag niet verder dan een gelijkspel (1-1). In de overige ontmoetingen zegevierde AZ.

Odds AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Met een correcte weddenschap in het reguliere 1×2 spelsysteem op winst van sc Heerenveen kan dit weekend flink gescoord worden. De Nederlandse bookmakers schalen bij dit duel de hoogste quoteringen in bij winst van de bezoekers uit Friesland. Als sc Heerenveen in Alkmaar drie punten pakt staan de pre-wedstrijd quotering op maximaal  10,00 het speelbedrag.

Bij een gelijkspel worden de odds bij de meeste gokwebsites gehalveerd, maar zijn winnende deals in het 1×2 wedsysteem dus nog altijd goed voor een maximale bookmakersbonus van 5,60 keer het gekozen wedbedrag. Een inleg van tien euro wordt dan al bijna zestig euro waard!

Weet AZ voor eigen publiek drie punten te pakken tegen sc Heerenveen? Dan lopen de winstbonussen op naar een maximum van 1,35 keer het speelbedrag die is achtergelaten bij de bookmakerskantoren op Gokken op Sport!

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Wie een weddenschap wil plaatsen op AZ Alkmaar – sc Heerenveen dient dit voor zaterdag 21 oktober te plaatsen bij de bookmakers. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gehouden in het AFAS Stadion. Toch te laat met een voorspelling op AZ – Heerenveen? Speel dan live mee. Ook dit is mogelijk bij de Nederlandse bookmaker op Gokken op Sport. Welke manier van wedden op voetbal je ook hanteert, speel bewust en veilig. Stop op tijd om voetbalwedden leuk en interessant te houden!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.