Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wedden op Oranje Leeuwinnen in WK duel Nederland – Portugal

19 juli 2023

Het WK 2023 voor vrouwen begint voor de Oranje Leeuwinnen met de wedstrijd tegen Portugal. De Nederlandse voetbaldames gaan op jacht naar de wereldtitel, maar moeten eerst de poulefase met topfavoriet USA zien te overleven. Winst op de Portugezen zal dan ook een goed begin kunnen zijn. Wedden op Oranje Leeuwinnen in WK duel Nederland – Portugal? Bezoek de bookmakers op Gokken op Sport.

Favoriet bij Nederland – Portugal

In Groep E krijgen de Oranje Leeuwinnen te maken met Portugal, USA en Vietnam. De Amerikaanse dames zijn de topfavoriet voor eindwinst van het toernooi. Ook Nederland behoort tot de favorieten van dit WK in Australië en Nieuw-Zeeland. De regenend wereldkampioen is de Verenigde Staten. Vier jaar geleden won de USA in de finale van onze Oranje Leeuwinnen. Dit jaar kunnen de Nederlandse dames zich weer bewijzen en dat begint met de wedstrijd tegen de Portugezen.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen wordt net als bij de mannen eens in de vier jaar gehouden. Regerend wereldkampioen is de Verenigde Staten. Zij wonnen het toernooi in totaal vier keer. Duitsland werd tweemaal wereldkampioen bij het damesvoetbal. Nederland werd eenmaal tweede en dat was vier jaar geleden. Het Portugese team wist nog nooit de top drie van een wereldkampioenschapstoernooi te halen en plaatste zich dit keer via de play-offs voor het toernooi.

Odds Oranje Leeuwinnen

De Nederlandse bookmakers trakteren flink aan voetbalgokkers een correcte voorspellingen wisten te plaatsen bij de wedstrijd Nederland – Portugal. De hoogste quoteringen vinden bij winst van Portugal. Als het Portugese damesteam onze Oranje Leeuwinnen verslaat, dan keren de bookmakers tot maximaal 5.75 keer het speelbedrag uit.

Wordt het volgens jou een puntendeling? Bij een gelijkspel staan de odds op maximaal 4.75 keer het wedbedrag ingedeeld en dus is nog altijd een goede deal te maken bij een weddenschap op een gelijkspel.

Winst van de Oranje Leeuwinnen is in het 1×2 spelsysteem goed voor een maximale pre-odd van 1.50 keer het speelbedrag. Verhoog je bookmakersbeloning met een combideal door bijvoorbeeld ook een correcte voorspelling te plaatsen op de doelpuntmaker. Ontdek ook de pre-odds bij speltypen correct score combinatie of pak een dubbele kans.

Gokken op Oranje Leeuwinnen

Deze zomer kleurt oranje door het WK 2023 voor vrouwen. Het toernooi wordt aan de andere kant van onze aardbol gehouden en de tijden van de wijdstrijden zijn niet altijd gunstig. Wedden op de Oranje Leeuwinnen kan wanneer het jou uitkomt. In de pre-fase kan elke WK weddenschap nu al gemaakt worden. Liever live wedden? Dat kan alleen tijdens de wedstrijd. Vanaf de eerste tot de laatste seconde kunnen er hoge live betting odds gescoord worden.

De WK 2023 dameswedstrijd Nederland – Portugal wordt gespeeld op zondag 23 juli om 09:30 uur (Nederlandse tijd). De Oranje Leeuwinnen spelen in het Forsyth Barr Stadion te Dunedin in Nieuw-Zeeland. Maak de perfecte combideals of kom vroeg in de veren en speel live mee op de eerste WK wedstrijd van de Nederlandse voetbaldames. Ontdek de spelmogelijkheden van de Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.