Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Welke ploeg wint Conference League finale Olympiakos – Fiorentina

27 mei 2024

Dit seizoen hebben Olympiakos Piraeus en ACF Fiorentina de finale van de UEFA Europe Conference League gehaald. Voor de Griekse ploeg uit Piraeus is het de eerste keer dat zij de finale mogen van dit toernooi gaan spelen. Fiorentina stond vorig seizoen ook in de finale, maar verloor toen de eindstrijd tegen West Ham United. Welke ploeg verovert dit seizoen de trofee van de Conference League? Vergelijk, zet in en win de beste odds via Gokken op Sport!

UEFA Europa Conference League

Met Olympiakos Piraeus heeft de Europe Conference League finale een verrassende finalist. De Griekse ploeg heeft het nog niet eerder zover weten te schoppen in dit nog jonge Europese toernooi. Fiorentina stond vorig seizoen in de finale, maar de Italiaanse ploeg verloor van het Engelse West ham United. De Griekse ploeg versloeg in de halve finale al een sterke tegenstander uit de Premier League. Aston Villa werd vierde in de Engelse competitie, maar verloor de halve finale van de Conference League van de club uit Piraeus. In Londen won Olympiakos met 2-4 en in eigen stadion werd het 2-0 tegen de Engelse ploeg. Fiorentina rekende in de halve finale af met Club Brugge. De Belgische ploeg werd in Florence met met 3-2 verslagen en in Brugge wist de Italiaanse ploeg een gelijkspel (1-1) uit het vuur te slepen en dat was genoeg om door te stromen naar de finale.

Head 2 Head Olympiakos – Fiorentina

In het verleden hebben Olympiakos en Fiorentina niet eerder tegen elkaar gespeeld. Ook is het niet bekend of de ploegen elkaar hebben ontmoet in een oefenduel. Het is dus best gewaagd om een favoriet aan te wijzen. De bookmakers schroeven de pre-odds bij winst van Olympiakos iets hoger op dan bij een zege van Fiorentina. Dit heeft er vooral mee te maken dat de Italiaanse ploeg de laatste periode meer in beeld is geweest in Europees voetbal dan de Griekse ploeg. Welk team wijs jij als favoriet in de finale van de Conference League?

Odds Olympiakos – Fiorentina

De bookmakers hebben torenhoge pre-odds klaarstaan bij de finale van de Conference League. In het 1×2 spelsysteem staan de hoogste odds ingedeeld bij een gelijkspel. Houden de teams elkaar in evenwicht, dan keren de bookmakers tot 3.21 keer het speelbedrag uit dat wordt ingelegd op een gelijkspel in de OPAP Arena te Athene.

Bij een zege van Olympiakos wordt niet veel minder uitgekeerd, dan bij een gelijkspel. Als de Griekse ploeg de trofee van de Conference League mee naar huis mag nemen, dan keren de wedkantoren tot 3.10 keer het speelbedrag uit.

Wint Fiorentina dit seizoen de Conference League finale wel, dan staan er odds tot 2.34 keer het speelbedrag ingedeeld bij een correcte weddenschap op winst van de Italiaanse ploeg.

Gokken op Voetbal

Vorig seizoen had de Conference League met West Ham United tegen Fiorentina een mooie finale. Dit seizoen is dat met de Griekse ploeg tegen de finalist van vorig seizoen weer het geval. Vele voetbalgokkers hebben hun voorspellingen al gedropt bij de Nederlandse bookmakers. Ook wedden op de finale van de Conference League maar ben je er nog niet helemaal uit bij welke bookmaker of welke spelopties er zijn? Bezoek de bookmakerspagina en vind het beste wedkantoor om je voorspellingen te plaatsen.

De finale van de UEFA Europe Conference League staat gepland op woensdag 29 mei om 21:00 uur in de OPAP Arena te Athene. Welk team wint het derde seizoen van de Conference League? Vergelijk de bookmakers en speel bewust mee via Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.