Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wie wint de SuperBowl LXIII: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers

08 februari 2024

Zondag 11 februari staat bij vele sportliefhebbers al tijden met rood omcirkeld. Op die dag wordt namelijk de Super Bowl 2024 gespeeld. Nederlandse punters zullen om live de Super Bowl LXIII te kijken hun wekker moeten zetten of lang op moeten blijven, want dit spektakel zal plaatsvinden in de Nederlandse nacht van zondag op maandag. Speel mee met de finale Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers en scoor een bookmakers touchdown met een winnende weddenschap  via Gokken op Sport.nl! 

Super Bowl

De Super Bowl is misschien wel het grootste media sportmoment van het jaar. Zelfs nog groter dan de Olympische Spelen die straks in Parijs worden gehouden of het EK voetbal in Duitsland. Wereldwijd is er bijzonder veel aandacht voor deze finale van het NFL seizoen. Enerzijds doordat er op hoog niveau gesport wordt, maar ook door de pauze optredens van grote artiesten.

Dit is de eerste Super Bowl die in Nevada wordt gehouden. Het zal het derde jaar op rij zijn dat de Super Bowl in het westen van de Verenigde Staten wordt gespeeld, na de gaststeden Inglewood, Californië, in 2022 en Glendale, Arizona, in 2023.

Head to Head Chiefs – San Francisco 49ers

Deze Super Bowl finale is een rematch van Super Bowl 2020. De Chiefs hebben in de onderlinge resultaten een 8-7 voorsprong. Ook de laatste onderlinge ontmoeting werd een prooi voor de club uit Kansas City. Op 23 oktober 2022 wonnen ze met 44-23 van de San Francisco 49ers.

Het wordt volgens de Amerikaanse media ook een battle tussen 49ers sterkhouder Brock Purdy en Chiefs vedette Patrick Mahones, die vorig jaar bijna hoogstpersoonlijk ervoor zorgde dat de Chiefs de Super Bowl 2023 wonnen. Of The Kansas Chiefs een back to back zege pakken zal dus deels afhangen van de vorm van deze twee mannen.

Odds Super Bowl LXIII

De hoogste quoteringen van dit moment worden aangehouden als er gespeeld wordt op winst voor The Chiefs. Lukt het de mannen uit Kansas om na vorig jaar ook dit jaar Super Bowl te winnen? Dan wordt er aan gokkers op deze sport tot maximaal x2,10 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd.

Maken de 49ers hun favorietenrol waar door titelverdediger Kansas City ervan langs te geven in deze 58e Super Bowl finale? Dan lopen de odds in de pre-wedstrijd fase op naar een maximum van x1,81 keer het gekozen wedbedrag.

Bij de Super Bowl LXIII kan je ook het aantal punten voorspellen. Bij meer dan 45 punten wordt er maximaal x1,64 keer de wedwaarde uitgekeerd, terwijl de winstbonussen bij minder dan 45 punten kunnen oplopen naar een maximum van x2,25 keer de inlegwaarde.

Datum en tijdstip Super Bowl LXIII

De Super Bowl is met afstand de belangrijkste wedstrijd in de NFL. De finale zal dit jaar gaan tussen The Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers. Het duel begint om 00:30 uur Nederlandse tijd en dat is in de nacht van zondag 11 op maandag 12 februari. Er wordt dit nacht (vanuit Nederlands perspectief gezien) gespeeld in het Allegiant Stadium in Paradise, Nevada.

Voorspellingen tegen de pre-Super Bowl odds kunnen tot aan de eerste kick worden geplaatst. Let wel op: de bookmakers hebben verwerkingstijd nodig, dus je kunt niet echt helemaal tot het laatste moment wachten. Speel mee met de 58e Super Bowl en vergelijk de odds via Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.