Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wielerklassieker Milaan – San Remo 2024 prooi voor Mathieu van der Poel?

13 maart 2024

Vorig jaar wist Mathieu van der Poel voor het eerst sinds jaren als Nederlander de wielerklassieker Milaan – San Remo te winnen. Ook dit jaar is de renner van Alpecin – Deceuninck één van de topfavorieten. Kan Van der Poel opnieuw als eerste aankomen op de Via Roma in San Remo? Voorspel Milaan – San Remo 2024 door mee te spelen via Gokken op Sport en sprint naar de beste wieler quoteringen!

UCI World Tour

Milaan – San Remo is de eerste grote eendagskoers in de UCI WorldTour. Dit is een klassement van de grootste wielerkoersen in een seizoen. Tot nu toe waren er slechts twee eendagskoersen. Jan Tratnik won de Omloop het Nieuwsblad en Tadej Pogacar zegevierde in de Strade Bianche, ook een Italiaanse koers.

Na Milaan – San Remo zullen de kasseienvreters aan hun trekken komen in de Vlaamse wielerwedstrijden. Mathieu van der Poel zal daar zijn duivels willen ontbranden, maar gebruikte vorig jaar die vorm om alvast te vieren in Milaan – San Remo. De belangrijkste koersen in de UCI World Tour zijn naast Milaan – San Remo de vier wielermonumenten: Ronde van Vlaanderen, Parijs – Roubaix, Luik – Bastenaken – Luik en de Ronde van Lombardije. Natuurlijk horen ook de drie grote ronden erbij: De Giro, De Vuelta en als klapstuk de Tour de France.

Favorieten

Voor deze UCI WorldTour eendagswedstrijden in Noord-Italië wijzen de bookmakers een tweetal topfavorieten aan: titelverdediger Mathieu van der Poel en Strade Bianche winnaar Tadej Pogacar. Vlak daarachter worden de namen van Mads Pedersen, Jasper Philipsen, Filippo Ganna en Matek Mohoeric genoemd.

Maar de meeste prognoses gaan toch uit van een tweestrijd tussen Van der Poel en Pogacar. Beide steken in goede vorm en hebben al aangekondigd vol voor de winst te gaan in deze wedstrijd met de bijnaam La Primavera (de lente).

Odds Milaan – San Remo

Spelen bij de bookmakers kan mooie winstbonussen opleveren als de juiste renner gekozen wordt bij het voorspellen in de pre-race fase. Inzetten op Van der Poel kunnen daarmee maximaal 3,50 keer de het ingelegde speelbedrag mee winnen.

Deze uitbetaling is precies gelijk met de pre-odds die de bookies hanteren als de Sloveen Pogacar zaterdag wint. De UAE renner heeft dus ook een quotering van 3,50 bij de Nederlandse wielerbookmakers. Mads Pedersen is derde met een quotering van x9,00 keer inleg. De Fransman Christophe Laporte staat tegen 11,00in de boeken. Ganna met 15,00 keer de inlegwaarde. Mohoric is 19,00 de wedwaarde waarde, terwijl sprinter Jasper Philipsen momenteel tegen 21,00 de inzet in de boeken staat.

Datum en tijdstip Milaan – San Remo

De start van Milaan – San Remo 2024 is op de Piazza del Duomo in Milaan. Het peloton gaat vervolgens richting het zuidwesten, over voornamelijk vlakke wegen in Lombardije, naar Ligurië. De tweede helft van de koers loopt langs de badplaatsen aan de Ligurische kust via de Via Aurelia tot in San Remo.

Milaan-San Remo start om 10:00 uur en de race finisht naar verwachting rond 16:00 uur. Dat betekent dat pre-race weddenschappen voor 10:00 uur geplaatst moeten worden en dat live gokken tot ongeveer 16:00 uur kan. Vergelijk dus tijdig de quoteringen op de Gokken op Sport bookmakerspagina en sprint naar winst bij de bookmakers!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.