Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wielrennen: wie wint de 108e Ronde van Vlaanderen?

29 maart 2024

Op zondag 31 maart wordt de Vlaamse Hoogmis gehouden. Nee dit is geen kerkdienst omdat het eerste Paasdag is, maar de belangrijkste eendagswedstrijd uit het wielervoorjaar: De Ronde van Vlaanderen. Het peloton zal al vroeg de Vlaamse wegen op zoeken om een flink aantal beklimmingen en kasseistroken te trotseren. De Nederlander Mathieu van der Poel is de grote favoriet bij de bookmakers. Kan onze landgenoot die status waarmaken? Voorspel de 108e Ronde van Vlaanderen via Gokken op Sport.nl en win hoge bookmakersbonussen door de goksites goed met elkaar te vergelijken!

UCI WorldTour

De Ronde van Vlaanderen is onderdeel van de UCI WorldTour. Dit is een verzameling van de grootste wielerkoersen in een seizoen. Daarnaast is deze eendagswedstrijd ook nog één van vijf monumenten uit deze sport. Ook Milaan – San Remo, Parijs – Roubaix, Luik Bastenaken Luik en De Ronde van Lombardije behoren tot deze elite categorie. Tot nu toe is alleen Milaan – San Remo al verreden. Daarin zegevierde de Belg Jasper Philipsen. Hij is een ploeggenoot van Mathieu van der Poel die in 2022 en 2020 deze koers al won.

Favorieten 108e Ronde van Vlaanderen

Eén van de absolute topfavorieten bij de online bookmakers is namelijk onze landgenoot Mathieu van der Poel. De renners van Alpecin Deceuninck won dit seizoen al de E3 Prijs en heeft zijn zinnen gezet op deze belangrijke klassieker uit het wielervoorjaar. Wout Van Aert zal dus niet deelnemen. Datzelfde geldt ook voor zijn landgenoot Jasper Stuyven. De renner van Lidl-Trek behoorde ook tot de favorieten, maar viel ook in Dwars door Vlaanderen. Teamgenoot van Stuyven is Mads Pedersen. De Deen won vorige week Gent – Wevelgem door Mathieu van der Poel te verslaan in de sprint. Hij is mede daardoor ook favoriet. Dylan van Baarle is de tweede Nederlander die kans maakt om te winnen, zo stellen de bookmakers. Van Baarle werd in 2022 al tweede, maar was afgelopen week ziek waardoor zijn fitheid een vraagteken is.

Odds 108e Ronde van Vlaanderen

Een correcte voorspelling op winst voor topfavoriet Mathieu van der Poel levert al tot maximaal x2,50 keer de wedwaarde op. Zet je in op een podiumplek voor Matje dan kan dat al tegen x1,50 keer de inleg. Mads Pedersen zal bij de bookmakers tot maximaal x7,00 de wedwaarde opleveren, terwijl Visma – Lease a bike nieuwe kopman Van Baarle tegen x19,00 het wedbedrag genoteerd staat. Dwars door Vlaanderen winnaar Jorgenson (eveneens Visma – Lease a Bike) kent een maximale quoteringen van x26,00. De Belg Tim Wellens staat tegen 34,00 de inleg in de boeken. De Spanjaard Lazkano liet zich al gelden op de Vlaamse wegen dit seizoen. Een zege van hem levert tot maximaal x41,00 de inleg op.

Datum en tijdstip

Vergelijk alle actuele odds en spelopties op de Wedden op Sport bookmakerspagina en fietst fraaie winstbonussen binnen als jouw voorspelling de juiste blijkt te zijn! De Ronde van Vlaanderen wordt op zondag 31 maart verreden en start rond 10:00 uur. Zorg dus dat op tijd bent met het vergelijken van de quoteringen en het plaatsen van je weddenschap! Online Wedden op Wielrennen maakt het volgen van de Ronde van Vlaanderen 2024 nog spannender! Ook meerijden in Vlaanderen’s Mooiste door een voorspelling te plaatsen? Kies dan voor de veilige, Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.