Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Win de hoogste odds bij Sparta – Feyenoord

15 augustus 2023

Op zondag 20 augustus wordt op Het Kasteel in Rotterdam de stadsderby tussen Sparta en Feyenoord gespeeld. De Spartanen wisten zes jaar geleden voor het laatst drie punten te bewaken op Het Kasteel. Vorig seizoen kwamen de Feyenoorders zegevieren op Spangen. Wat wordt het zondag op Spangen? Win de hoogste odds bij Sparta – Feyenoord via Gokken op Sport.nl!

Favoriet bij Sparta Rotterdam – Feyenoord

Feyenoord is bij de bookmakers de aangewezen favoriet bij deze stadsderby. Dat heeft de ploeg van trainer Arne Slot vooral te danken aan het sterke seizoen dat zij hebben gespeeld. Feyenoord werd kampioen en heeft heel weinig punten laten liggen.

Dit seizoen begonnen de Rotterdammers echter minder sterk. Tegen Fortuna Sittard werden geen drie punten gepakt. Het duel in De Kuip werd een 0-0 puntendeling. Sparta kwam wel goed uit de startblokken. De Spartanen wonnen met de nieuwe trainer Jeroen Rijsdijk met 1-2 van PEC in Zwolle. Toch zijn niet de Spartanen, maar de Feyenoorders favoriet in deze stadsderby.

Eredivisie 2023-2024

Het Eredivisie seizoen is nog erg jong. De eerste speelronde werd vorig weekend afgewerkt. Het begon op vrijdagavond met de wedstrijd FC Volendam – Vitesse. De Arnhemse ploeg boekte een zege in het vissersdorp en daarmee was seizoen 2023-2024 reeds begonnen. Op zaterdag kwam Sparta in actie tegen PEC Zwolle en zondag speelden Feyenoord tegen Fortuna Sittard.

De ploeg die het in de eerste speelronde het best deed is AZ Alkmaar. De Noord-Hollandse club won in eigen stadion met 5-1 van Go Ahead Eagles en staat op de eerste plaats. Sparta staat inmiddels op de achtste plaats en Feyenoord staat tiende.

Odds Sparta – Feyenoord

De bookmakers draaien er niet omheen dat zij Feyenoord als grootste kanshebber op een zege op Spangen voorspellen. Aan de pre-odds is dat goed af te lezen. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een zege van de Spartanen. Mocht de ploeg van trainer Rijsdijk winnen, dan keren de wedkantoren tot 5.50 keer het speelbedrag uit.

Ook bij een gelijkspel lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem al aardig op. De maximale bookmakersbeloning staat inmiddels op 4.90 keer het speelbedrag ingedeeld.

Gaat Feyenoord deze derby naar zich toetrekken? Dan maken voetbalgokkers die deze voorspelling dropten kans om tot maximaal 1.57 keer het speelbedrag te winnen bij de wedkantoren waar ze deze voorspelling deden.

Gokken op Sparta – Feyenoord

Stadsderby’s zijn bijzonder als het gaat om een correcte weddenschappen te maken. het spelen tegen een club uit dezelfde stad haalt bepaalde krachten naar boven bij spelers. Ook de supporters zijn vaak net even iets feller dan bij een ander duel en kunnen hun club hierdoor naar een overwinning trekken.

Dat maakt de uitdaging om een juiste voorspelling te doen alleen maar groter. Bereid een weddenschap wel goed voor en speel nooit met geld dat voor andere doeleinden gebruikt moet worden. Bij de bookmakers op Gokken op Sport is veilig en bewust wedden op voetbal een must. Wil je meespelen? Zet dan in voor zondag 20 augustus 14:30 uur. Op dat moment zal de stadsderby op Spangen beginnen en kan er tot aan het einde van de wedstrijd gescoord worden via de wedkantoren op de bookmakerspagina van Gokken op Sport!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.