Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Win de hoogste WK 2023 voor vrouwen odds bij Vietnam – Nederland

29 juli 2023

Er staat voor de Oranje-Leeuwinnen nog één duel gepland in de groepsfase van het WK 2023 voor vrouwen. De Nederlandse dames treffen Vietnam dat al uitgeschakeld is op het wereldtoernooi. Dit kan gunstig uitpakken voor de Leeuwinnen die voor groepswinst gaan strijden. Aanstaande dinsdag zal de beslissing vallen in het Forsyth Barr Stadium te Dunedin. Win de hoogste WK 2023 voor vrouwen odds bij Vietnam – Nederland via Gokken op Sport

Favoriet Vietnam – Nederland

De Nederlandse bookmakers maken er geen geheim van dat de Nederlandse dames favoriet zijn in hun laatste poulewedstrijd. De pre-odds bij een zege van de Vietnamese ploeg staan torenhoog ingeschaald. Een weddenschap op winst van de Aziatische vrouwen kan weleens een flinke bookmakersbeloning op gaan leveren.

De Leeuwinnen moeten echter nog wel winnen, willen zij de poulefase overleven. De Portugese ploeg zit het Nederlands vrouwenteam nog op de hielen. De Verenigde Staten heeft op dit moment de beste papieren om als groepswinnaar door te stromen naar de knock-outs. De Vietnamese damesploeg spelen dinsdag alleen nog voor de eer.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen is op 20 juli begonnen en zal tot 20 augustus worden gehouden. Op die dag staat de finale tussen de twee beste dames voetballanden gepland. Het wereldtoernooi wordt georganiseerd door Australië en Nieuw-Zeeland. De Nederlandse dames spelen de duels in de poulefase in Nieuw-Zeeland.

Het is de eerste keer dat er 32 landenteams uit zes continenten meedoen aan het WK voor voetbalvrouwen. Vier jaar geleden wonnen de dames uit de Verenigde Staten het toernooi. Zij waren de Leeuwinnen te slim af in de eindstrijd. Het toernooi vond toen plaats in Frankrijk.

Odds Vietnam – Nederland

De Nederlandse bookmakers gaan er helemaal vanuit dat de Leeuwinnen de groepsfase overleven. De beste pre-odds zijn te scoren bij de bookmakers op Gokken op Sport. De odds bij winst van Vietnam lopen al op tot maximaal 34.00 keer de inleg.

Nog meer hoge quoteringen schalen de bookmakers in bij een gelijkspel. Mochten de Leeuwinnen niet verder komen dan een puntendeling tegen Vietnam, dan krijgen voetbalgokkers die deze voorspelling maakten tot 19.00 keer de inleg teruggestort.

Bij een overwinning op Vietnam zijn de Leeuwinnen zeker door naar de volgende ronde van het WK 2023 en scoren voetbalgokkers tot maximaal 1.03 keer het speelbedrag bij de legale wedkantoren.

Gokken op Vietnam – Nederland

Voor wie een weddenschap wil plaatsen op de laatste groepswedstrijd van de Leeuwinnen in Groep E moet voor dinsdag 1 augustus doen. De wedstrijd wordt om 09:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld. Het decor van dit duel is het Forsyth Barr Stadium te Dunedin in Nieuw-Zeeland. Gaan de Leeuwinnen winnen en de poulepositie van de USA overnemen?

Scoor bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Sport met een correcte voorspelling op Vietnam – Nederland! Live wedden kan ook. Log dan in bij de wedkantoren als de wedstrijd begint en voorspel het duel live mee. De live betting odds worden door de wedkantoren vrijgegeven als de wedstrijd begint. Meer informatie over live wedden en wedden in de pre-fase vind je op de website Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.