Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wint Feyenoord of PSV de achtste finale van de KNVB Beker?

22 januari 2024

In De Kuip te Rotterdam treden Feyenoord en PSV aanstaande woensdag tegen elkaar op. De twee teams maken kans de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker te halen, maar dat kan er maar één zijn. Er moet dus een team winnen dat zich gaat opmaken voor de kwartfinale tegen AZ Alkmaar. Welke club zal dat zijn? Voorspel de achtste finale van de KNVB beker via Gokken op Sport.

TOTO KNVB Beker

Er staan deze week twee wedstrijden gepland in de achtste finale van de KNVB beker. Feyenoord en PSV spelen aanstaande woensdag tegen elkaar in De Kuip en weten dat bij winst de kwartfinale tegen Feyenoord zal zijn. Op donderdagavond wordt in Utrecht ook de achtste finale tussen USV Hercules en SC Cambuur gespeeld. Hercules versloeg Ajax in de vorige ronde en neemt het in de Domstad op tegen de Friese ploeg uit Leeuwarden. De winnaar van deze wedstrijd staat in de kwartfinale tegenover Vitesse.

Head 2 Head

In de beker speelden Feyenoord en PSV zes jaar geleden voor de laatste keer tegen elkaar. In 2018 betrof het de kwartfinale dat Feyenoord in De Kuip won met 2-0. De toenmalige spelers van de Rotterdamse formatie: Tonny Vilhena en Sam Larsson maakten de twee doelpunten.
In de Nederlandse competitie speelden Feyenoord vorige maand nog thuis tegen PSV. Op 3 december wist de ploeg van trainer Bosz de Rotterdammers te overmeesteren en won met 1-2 in De Kuip. In 2021 wist Feyenoord voor de laatste keer thuis te winnen van PSV. In een Eredivisie wedstrijd wonnen de Rotterdammers op 31 januari dat jaar met 3-1 van de ploeg uit Eindhoven.

Ook de Johan Cruijff Schaal veroverde de Eindhovenaren vorig jaar van Feyenoord. De strijd om de schaal vond plaats in De Kuip en werd door PSV gewonnen met 0-1.

Odds Feyenoord – PSV

Dan de odds van de Nederlandse bookmakers. De quoteringen bij de achtste finale van de beker zijn gelijkwaardig ingedeeld. De hoogste odds keren de bookmakers uit bij een gelijkspel. Als Feyenoord en PSV de punten delen, keren de bookmakers tot 3.66 keer het speelbedrag dat werd ingelegd op winst van de Rotterdammers uit.

Bij een overwinning van Feyenoord zijn de quoteringen iets hoger ingeschaald dan bij winst van PSV. Mochten de Rotterdammers in eigen stadion een speelronde verder komen in de KNVB beker door te winnen van PSV? Dan keren de bookmakers tot 2.53 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinnen en plaats in de kwartfinale voor PSV kunnen de Eindhovenaren zich gaan opmaken voor de wedsstrijd tegen AZ. Winst van PSV staat in het 1×2 spelsysteem op 2.49 keer de inleg ingeschaald.

Datum en tijdstip Feyenoord – PSV Eindhoven

Een gokje wagen op de achtste finale van de TOTO KNVB Beker Feyenoord – PSV Eindhoven kan totdat de wedstrijd begint. Deze achtste finale staat gepland op woensdag 24 januari. De bekerwedstrijd wordt om 20:00 uur gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Vanaf dat moment kan er live gewed worden op Feyenoord – PSV Eindhoven!

Voorspel de wedstrijd op je eigen manier en speel bewust en verantwoord mee door te kiezen voor één van de bookmakers op Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.