Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wint Ierland van Griekenland in EK kwalificatiepoule van Oranje?

11 oktober 2023

Op vrijdag de dertiende komt niet alleen Nederland in actie tegen Frankrijk, maar treffen ook Ierland en Griekenland elkaar. De Ieren spelen in eigen land tegen het Griekse elftal en kunnen bij wint op Griekenland het Nederlands elftal een handje helpen richting het EK volgend jaar in Duitsland. Gokken op Sport zocht de beste bookmakers met de hoogste pre-odds op. De grote vraag is: wint Ierland van Griekenland in EK kwalificatiepoule van Oranje? Denk jij het te weten? Speel dan mee en win de beste deals. 

EK kwalificatie poule B

In Groep B van de EK kwalificatie poule is Frankrijk al bijna zeker van een ticket voor EURO 2024. Het Franse team staat eerste met vijftien punten en mochten zij vrijdag van Nederland winnen in Amsterdam dan is de eerste ticket in de poule al weggegeven. Er blijft er dan nog één over voor het Europese toernooi dat volgend jaar zomer in Duitsland zal zijn.

Nederland staat op de tweede plaats, maar moet vrijdag van Frankrijk winnen wil het die positie niet kwijtraken. Griekenland staat derde en heeft net als Nederland negen punten bij elkaar geraapt. Ierland is de nummer vier in het rijtje met drie punten. De Ieren zijn dus niet direct een gevaar voor Oranje. Gibraltar staat met nul punten op de vijfde plaats en doet niet meer mee in de race om een ticket.

De EURO 2024 kwalificaties duren nog tot eind november. Nederland speelt volgende week uit tegen Griekenland. In november zal er thuis tegen Ierland worden gespeeld en tot slot gaat het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman en uit spelen tegen Gibraltar.

Head 2 Head

Ierland en Griekenland speelden afgelopen zomer voor het laatst een wedstrijd tegen elkaar. De poulegenoten van Nederland ontmoetten elkaar toen in Athene en het Griekse elftal versloeg Ierland thuis met 2-1 in de OPAP Arena.

Voor het treffen van dit EK kwalificatieduel speelden Ierland en Griekenland lange tijd niet tegen elkaar. Pas in 2012 kwamen de teams elkaar tegen in een oefenwedstrijd. Griekenland heeft het vriendschappelijke duel gewonnen met 0-1. In de jaren 2002 en 2000 speelden de landenteams ook vriendschappelijk tegen elkaar. In 2002 waren de teams aan elkaar gewaagd (0-0). In 2000 won Griekenland met 0-1.

Odds Ierland – Griekenland

De pre-odds bij de wedstrijd Ierland – Griekenland zijn niet mis. In het 1×2 spelsysteem worden de hoogste odds uitgekeerd bij een gelijkspel. Een puntendeling is bij de Nederlandse bookmakers goed voor een maximale quotering van 3.10 keer het speelbedrag.

Pakken de Grieken drie punten mee uit Dublin, dan is dat goed voor een maximale bookmakersbeloning van 3.00 keer het ingelegde aantal euro’s.

Bij een overwinning van Ierland staat de quoteringen op maximaal 2.40 keer de inleg ingedeeld. Dit zou ook voor Oranje het meest gunstige resultaat zijn.

Speltypen en live gokken op Ierland – Griekenland

Vergelijk niet alleen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem via Gokken op Sport, maar ontdek ook de odds in de overige speltypen. De Nederlandse bookmakers hebben zoveel te bieden bij de EK kwalificatiewedstrijd Ierland – Griekenland.

Meespelen kan tot vrijdag 13 oktober. De wedstrijd begint om 20:45 uur in het Avia Stadion te Dublin en dat is ook het moment dat bookmakers overgaan naar live betting deals. Speel mee op jouw manier via Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.