Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Cruciaal groepsduel: Jong Oranje – Portugal op EK -21

22 juni 2023

Na een matige start van het EK-21 in Georgië, maakt Jong Oranje zich snel paraat voor de volgende opdracht. Aanstaande zaterdag speelt Jong Oranje het cruciale tweede groepsduel. Tegenstander is Portugal-21. Bij de Nederlandse bookmakers valt er goed te scoren als de juiste voorspelling wordt geplaatst bij deze EK -21 wedstrijd van Jong Oranje in Groep A. Wint Jong Oranje van Portugal in EK-21 poulewedstrijd Portugal – Nederland? Zet in en win via Gokken op Sport!

Favoriet Portugal – Jong Oranje

Jong Oranje behoort tot de favorieten voor eindwinst van het EK onder de 21 in Georgië en Roemenië. Het jonge voetbalelftal van Nederland heeft dat vooral te danken aan de resultaten van het vorige EK. In 2021 wist Jong Oranje het tot de halve finale te schoppen. Het werd toen verslagen door Jong Duitsland dat met 0-2 wist te zegevieren.

Het resultatenlijstje van het Jog Portugese elftal is minder indrukwekkend, maar de ploeg moet niet onderschat worden. Sinds 2010 is oud-voetballer Rui Jorge er bondscoach en neemt dus heel wat ervaring mee naar het EK voor onder de 21.

Europees kampioenschap onder 21 2023

Het Europees kampioenschap onder 21 wordt dit keer in de gastlanden Georgië en Roemenië gehouden. Jong Oranje speelt de groepsfase in de Georgische stad Tbilisi. Het land is ook ingedeeld bij Nederland en staat momenteel zelfs eerste. Het toernooi is wo 21 juni begonnen en duurt nog tot zaterdag 8 juli 2023. Het is de 24ste editie van het Europees kampioenschap voetbal onder 21.

In Groep A is Nederland ingedeeld met Portugal, België en Georgië. Afgelopen woensdag speelde Jong Oranje de eerste EK wedstrijd tegen de Belgen. Daarin werd door beide teams niet gescoord (0-0). Portugal verloor in speelronde één met 2-0 van Georgië.

Pre-odds Portugal – Jong Oranje

De Nederlandse bookmakers kantoren weten van elke wedstrijd die Jong Oranje speelt een groot feest te maken. Ook bij het duel Portugal – Nederland staan er voortreffelijke pre-odds klaar voor elke Oranje voetbalfan die ook graag een weddenschap dropt op wedstrijden van ons Jong Oranje.

De hoogste odds zijn te vinden bij een gelijkspel. Mochten de jonge elftallen Portugal en Nederland aan elkaar gewaagd zijn, dan keren de wedkantoren tot maximaal 3.20 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van Portugal zijn de online bookmakers op Gokken op Sport bereid tot 2.75 keer het inlegbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die vooraf voorspelden dat het Portugese team zal winnen.

Gaat Oranje zegevieren? Dan heeft het team van bondscoach Erwin van de Looi een goede dag, maar ook de voorspellers die via Gokken op Sport een correcte voorspelling wisten te plaatsen kunnen een feestje bouwen. Zij krijgen dan namelijk 2.60 keer het speelbedrag terug van het gekozen wedkantoor waar de voorspelling is gedaan.

Gokken op EK -21

Jong Oranje kwam de EK kwalificaties al goed door en dat heeft Nederlandse voetbalfans vertrouwen gegeven. De ploeg van bondscoach Van de Looi kwam niet dendert uit de startblokken op het EK, maar daar kan zaterdag snel verandering in komen. De wedstrijd begint om 18:00 uur. De bookmakers sluiten op dat moment ook de odds in de pre-fase en schakelen over naar live betting odds. Speel op jouw eigen manier en win via Gokken op Sport.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.